+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Hírek

Hírek
  • Teraszburkolás új szinteken

    Teraszburkolás új szinteken

    A ragasztás nélküli teraszépítés legújabb vívmánya, a GRF rendszer mellett, az Eterno Ivica bevált szintezőtalpaival és a kiemelkedően magas hatásfokú FABER burkolattisztítókkal is megismerkedhettek a szakemberek a Sióház Burkoló Majálisán.

    A teraszépítési szezon javában tart, sokan készülnek a nyári szezonra, a szabadban töltött nappalokra és estékre. Aki a megfelelő burkolatot és a legjobb burkolási módszert keresi, annak ajánljuk figyelmébe a korszerű, fagy és UV álló 2 cm kültéri teraszburkolatokat és az Eterno Ivica szintezőtalpas burkolási rendszereit. Ezekkel olyan teraszokat valósíthatunk meg, amelyek nemcsak modernek és látványosak, hanem a gondoktól is megszabadítanak bennünket.

    A 2 cm teraszburkolatokat egyre több helyen fektetik ragasztás nélkül, úgynevezett szintezőtalpakra.  A műanyag talpak között vannak egyszerűbb és egészen összetett rendszerek. Ilyenek például az önbeálló fejjel készülő tappancsok, amelyekkel a burkolat felszíne tökéletesen vízszintbe hozható. Szakmai napunkon a talpakat gyártó Eterno Ivica legújabb rendszerével is megismerkedhettek az érdeklődők. A GRF System előnye, hogy a rácsos műanyag lapokra fektetett burkolatok tökéletesen illeszthetők egymáshoz olyan esetekben is, amikor például greslap mellett műfüves területet alakítunk ki, és szeretnénk elérni, hogy a két felület egy síkban olvadjon össze zavaró szintkülönbségek nélkül.

    A szintezőtalpakra épített teraszok számos előnyt tartogatnak, ezek közül csak néhány

    • gyors és tiszta kivitelezés
    • nincs szükség ragasztóra és más burkolási segédanyagra
    • a burkolat alatt kábelek, csövek vezethetők el
    • a csapadék nem áll meg a teraszon, a víz elfolyik a burkolat szintje alatt
    • a járólapok bármikor felszedhetők és áthelyezhetők egy másik helyre
    • különböző magasságú talpak használatával megunt szintkülönbségek, felesleges lépcsőfokok tüntethetők el  

    Hatékony burkolattisztítók a legmakacsabb szennyeződések ellen is

    A Burkoló Majálison a szintezőtalpak mellett magas hatásfokú tisztítószereket is bemutatott a Faber termékek hazai forgalmazója. A professzionális felületkezelő szerek meglepően hatékonyak olyan szennyeződésekkel szemben is, amelyekről korábban azt gondoltuk, hogy nem lehet eltűntetni őket a kőporcelán járólapok felszínéről. A bemutatón kiderült, hogy a Faber termékek képesek percek alatt eltávolítani a beszáradt alkoholos filc, a fém léccel ejtett karcolások vagy az epoxy nyomát. A felületkezelők között ugyanakkor olyan anyagot is találunk, amivel a zuhanytálca aljzatára helyezett vagy a medence mellé rakott járólapok felületét tehetjük néhány mozdulattal csúszásmentessé.

    ​A FABER professzionális burkolat tisztítói webshopunkban megvásárolhatók

    Köszönjük a részvételt azoknak a kivitelezőknek, tervezőknek és kertépítőknek, akik ott voltak rendezvényünkön. Megújult bemutató kertünkben várunk mindenkit, aki megismerkedne az időjárás viszontagságait jól tűrő, esztétikus 2 cm teraszburkolatokkal, a szintezőtalpas teraszépítés elemeivel és építési fortélyaival!

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére