+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Térkő mintakert

Térkő mintakert

Térkő mintakert

A térség legnagyobb méret és színválasztékával illetve térkő raktárkészletével várunk. Mintakertünkben a hagyományos beton térkövek mellett a mai trendeknek megfelelő 2 cm-es greslapokat is megtalálod, amelyek alternatívát jelentenek a külterek burkolásában. A térkövezéshez valamint teraszburkoláshoz szükséges kiegészítők, szintezőtalpak és segédanyagok is jelen vannak raktárunkban.


A kertépítés több szempontból is kellemes elfoglaltság. Egyrészt azért, mert ha már a kert készül, akkor az építkezés illetve a felújítás valószínűleg a befejező fázisában van vagy már véget is ért, ami örömmel tölt el minket.
Másrészt azért is, mert a kert szépítése szabadidős tevékenységként is felfogható még akkor is, ha sok munkával jár. Mi, a Sióháznál abban szeretnénk támogatást nyújtani vásárlóinknak, hogy a kertépítés, szépítés jó emlékként vésődjön az emlékezetbe, ezért minden alapvető és kiegészítő anyagot felsorakoztatunk a munkálatokhoz és a tökéletes végeredményhez. Azért, hogy a kert és a terasz sok örömöt adjon a család és a társaság számára.

Az Újház KERTSZÉPÍTÉSI KISOKOSA hasznos információval, ötletekkel szolgál a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Kellemes olvasást hozzá!


Kínálatunkban megtalálhatod többek között a Leier, a Semmelrock, a KK Kavics térkőburkolatokat, szegélyelemeket és támfalelemeket, emellett az Aco kültéri elfolyóit. Ha kertedet szeretnéd feldobni egy kerti sütögetővel, akkor a Fabrostone termékeit is megtalálhatod nálunk.Gyűjts ötleteket térkő mintakertünkben!


Kérdésed van?
Gyors információra lenne szükséged?
Hívd munkatársainkat!

2 cm teraszburkolatok
Nem tudod melyik térkövet válaszd?
​Keresd szakembereinket!

Segítünk!


Adatvédelmi nyilatkozat


Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére