+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Tetőfólia

Tetőfólia

A képre kattintva, közvetlen a gyártó oldalán tájékozódhat a termékekről!

Masterplast

Tetőfóliák és tető kiegészítők


Tetőfóliák forgalmazásában több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk. Széles szortimentünkben diffúziós-páraáteresztő, párazáró, hagyományos fóliákat és kiegészítőket kínálunk több, mint 40 féle típusban. Mastermax, Masterfol és Isoflex termékcsaládjaink a gazdaságostól a prémium kategóriáig nyújtanak minőségi tető alátéthéjazat és belső oldali párazárási megoldásokat. Stabil termékháttérrel és teljes körű egyedi márkázási szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére, amelyek révén gyorsan és magas minőségben biztosítjuk a termékellátást.

Fakro

A FAKRO kínálatában szereplő tetőfóliák a hőmérsékleti hatásokkal szemben magas ellenállással rendelkeznek, így akár fémlemezzel fedett tetőkbe is alkalmazhatók.ó

A FAKRO előzetes fedéshez, alapozó szigeteléshez mind porvédelemhez széleskörű tetőfólia kínálattal rendelkezik. Termékei kiváló minőségének megtartásához a legfontosabb paramétereket folyamatos ellenőrzés alatt tartja, mint pl. a szakítószilárdság, szög elleni szakítószilárdság, vízzárás, páraáteresztés, tekercs hossza, szélessége.

A minőségellenőrzés garantálja a FAKRO neve alatt forgalmazott termékek műszaki paramétereinek megtartását.

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére