+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Kerámia tetőcserép

Kerámia tetőcserép

A képre kattintva, közvetlen a gyártó oldalán tájékozódhat a termékekről!

Tondach

Tondach termékekkel biztos védelem a viharok ellen

Kevesen tudják, hogy milyen fontos szerepe van a magastetőknek a szél és a vihar elleni védelemben. A kiemelkedő minőségű tetőfedő anyagoknak, az alkalmazástechnológiának és a szakszerű kivitelezésnek köszönhetően a tetők ma már a heves viharoknak is ellen tudnak állni. 

 A mi, csapadékban gazdag éghajlati viszonyaink között ez a tetőkialakítás már évszázadok óta bizonyít, és ma is kiemelkedő védelmet nyújt. 

A szakemberek számára a magas tetők eső elleni védelme évszázados tapasztalatok eredménye. Hagyományosan a csapadékot az egymásra fektetett tetőcserepek levezetik, és normális esetben így a víz nem tud bejutni a szerkezetbe. Egy lapos tetőt ezzel szemben úgy kell kivitelezni, hogy az tökéletesen vízálló legyen, ami azt jelenti, hogy a tetőhéjazatot teljesen le kell zárni.

Creaton

KERÁMIA TETŐCSERÉP: ÉVEZREDEK ÖRÖKSÉGE A CREATON ÁLTAL TÖKÉLETESÍTVE

A kerámia az egyik legősibb építőanyag. Már évezredekkel ezelőtt is alkalmazták épületek csapadékvíz elleni védelmére, árnyékolásra. Az alapok azóta mit sem változtak. A föld, a víz, a levegő és a tűz ma is alapja a gyártásnak. Fejlődött viszont a gyártási eljárás. Ma már korszerű gépek, berendezések, számítógépes vezérlés, ipari robotok elengedhetetlen kellékei a termékek előállításának. Mindezekben élenjáró a CREATON.

Igényünk természetes környezetben lakni
A CREATON több mint 130 éve meghatározó szereplő a kerámiacserép gyártásában. A vállalat alapvető célja, hogy természetes anyagok által határolt környezetben élhessünk. Korszerű technológiával tökéletesítette a kerámia cserépgyártását, így biztosít kitűnő alapanyagból, kitűnő minőségű terméket. Így fejlesztve tovább az évezredek örökségét.

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére