+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Hírek

Hírek
 • Év végi nyitvatartásunk

  Év végi nyitvatartásunk

  Év végi nyitvatartásunk a szokások szerint kicsit másképp alakul, mint a hétköznapokban. Idén december 18-ig várjuk vásárlóinkat és partnereinket építőanyag kereskedésünkben és fürdőszobaszalonunkban, majd egy rövid ünnepi szünetre megyünk.
 • Travertin, márvány, fahatás - ezek a burkolat trendek várhatók 2024-ben

  Travertin, márvány, fahatás - ezek a burkolat trendek várhatók 2024-ben

  Kíváncsi vagy, hogy melyek a legújabb trendek a burkolatok világában? Hoztunk néhány példát, ha szeretnéd látni mi lesz a meghatározó 2024-ben.
 • Karácsonyi foglalkoztatófüzet a legkisebb ezermestereknek

  Karácsonyi foglalkoztatófüzet a legkisebb ezermestereknek

  Malterrel és Centivel gyerekjáték az ünnepi várakozás. Töltsétek le foglalkoztatófüzetünket és  legyetek részesei a kalandnak.
 • Sikeres volt a halloween túra, előkerült a Sió Házirém

  Sikeres volt a halloween túra, előkerült a Sió Házirém

  Rémesen jól szórakozott mindenki, aki ott volt a Sióház Centrum első Halloween túráján. Közel 300-an vettek részt a Sió Házirém nyomában című programunkon.
 • Vadonatúj melegburkolati kollekció a házban

  Vadonatúj melegburkolati kollekció a házban

  Nem könnyítjük meg  a dolgod, ha abban kell döntést kell hoznod, hogy melyik melegburkolatot válaszd otthonodba. Kereskedésünkben egyetlen soron csak a laminált padlóból 100 különböző verzióval találod szemben magad.
 • I. Sióház Halloween körtúra

  I. Sióház Halloween körtúra

  A Sióház réme megszökött! Utolsó ismert tartózkodási helye Töreki. Segítesz megtalálni? Gyere velünk egy könnyű, 3 km-es túrára, amelyen Halloween árnyékában a rém nyomába eredünk!
 • Itt a nagy wc szépségverseny

  Itt a nagy wc szépségverseny

  Furcsán hangzik? Pedig nincs ebben semmi különös. A wc kiválasztásakor nemcsak a funkcionális előnyök győznek meg minket, hanem a külsőségek is. A legszebb toaletteket menő dizájnerek, formatervezők álmodják meg komplett fürdőszobai szaniter családok részeként. Ez is jelzi: egyáltalán nem mindegy, hogy a wc milyen alakot ölt. Mutatjuk a legszebbeket és cikkünk végén az is kiderül, hogy a Csempekör vásárlók értékítélete alapján melyik darab a nagy wc szépségverseny győztese.
 • Segítsünk Beninek

  Segítsünk Beninek

  Nincs is jobb, mint a nyár utolsó napján vitorlásokról nézni a balatoni naplementét. Augusztus 31-én munkatársainkkal vitorlás csapatépítő rendezvénnyel búcsúztattuk a nyarat, ami egyben támogató program is volt Kühnle Beni rehabilitációs kezeléseinek támogatására.
 • Újdonság: dizájnkaspók és díszkavicsok kínálatunkban

  Újdonság: dizájnkaspók és díszkavicsok kínálatunkban

  Új termékkörökkel bűvült kínálatunk. Ha szeretnéd otthonosabbá tenni a kerted vagy a teraszod, esetleg otthonod belső tereibe keresel mutatós kaspókat, akkor gyere és nézz szét nálunk.
 • Spanyol csempeújdonságok a fürdőszobaszalonban

  Spanyol csempeújdonságok a fürdőszobaszalonban

  Újabb prémium gyártó burkolataival erősítettünk a Csempekör tagjaként. Fürdőszobaszalonunkban már megtekinthetők a valenciai Colorker csempéi és járólapjai, amelyek elegánsak, letisztultak és minőségben is a felső kategóriát képviselik.
 • 2023 burkolat trendjei

  2023 burkolat trendjei

  Új év, új trendek. A burkolatok világában a 2023-as vonulat nem sokban tér el a tavalyitól, továbbra is velünk vannak a természet ihlette részletek, a vibráló árnyalatok, a fenntarthatóság iránti törekvés és a szín, amely mindent megtestesít, amit összefüggésbe hozhatunk a környezettel: a zöld. A szín, ami tavalyelőtt nagy erővel robbant be a köztudatba és egy egyelőre kirobbanthatatlannak tűnik. Jöjjön most 5 meghatározó jellegzetesség, ami 2023-ban a csempedivatot jellemzi.
 • A modern fürdőszoba kellékei - 5 lehetőség a mai trendek nyomán

  A modern fürdőszoba kellékei - 5 lehetőség a mai trendek nyomán

  Egy modern, trendkövető, mégis időtálló fürdőszoba kialakítása ma már nem okoz nehézséget, hiszen a burkolatok terén legalább akkora a változatosság, mint amit a divat világa kínál. A színek, a felületi hatások és dekorációs elemek terén is hatalmas a mozgástér, ha nem vigyázunk el is veszhetünk az élvonalbeli olasz gyártól választékában. Íme néhány ötlet arra, hogy melyek egy igazán mai fürdőszoba kellékei.
 • Energiahatékony kézmosás

  Energiahatékony kézmosás

  Sok kicsi sokra megy. Az egekbe szökött energiaárak mellett a csekélynek tűnő megtakarításokat is érdemes számításba venni. Egy gyors kézmosás is lehet pazarló, ahogy a mosogatás vagy a tusolás során is égetjük az energiaforrásokat. Szerencsére egyre több gyártó tűzte zászlajára a fenntarthatóságot, amely ma már nem pusztán erős hívószóként jelenik meg, hanem a fejlesztésekben is tapasztalható. Hoztunk néhány példát arra, hogy a csaptelepek terén milyen lehetőségeink vannak, ha az egyén szintjén mi magunk is komolyan vennénk a takarékosságot.
 • A jól szigetelt otthon kész főnyeremény!
 • Vízszigetelési megoldások a pincétől a lapostetőig
 • Otthonteremtés állami támogatással
 • Tűzoltásként parkettával segítettünk
 • Elindult a lakásfelújítási program
 • Megjelent burkolat katalógusunk
Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére