G-BSL85KGH31
+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

StarStone kőburkolat

StarStone kőburkolat

A képre kattintva, közvetlen a gyártó oldalán tájékozódhat a termékekről!

Arvore - cross cut travertin jellegű moduláris kőburkolat

Az Arvore travertin jellegű moduláris kőburkolat belterekben és kültekerben egyaránt használható, épületek, homlokzatok, kültéri és beltéri falak fedésére. Az ideális megoldás a padlózatok, az udvarok, bejárók, kertben vagy parkokban található járdák, teraszok, illetve egyéb gyalogos vagy a medence széli övezetek fedésére.

Athos - vein cut travertin textúrájú moduláris kőburkolat

Vein cut travertin textúrájú moduláris kőburkolat úgy beltéri, mint kültéri használatra, épületek, kertek vagy erkélyek fedésére is alkalmas. A termék kiválóan használható padlózatok, udvarok, kerti járdák, parkok járdáinak, erkélyek, gyalogos terek vagy a medence körüli részek fedésére.

Traverstone – vein cut travertin jellegű kőburkolat

A Vein cut travertin jellegű kőburkolat a kortárs korszak elemeihez igazított különleges esztétika által nyűgöz. Ezek a kőburkolatok egyaránt használhatóak beltérben és kültérben, padlózatok, udvarok, kerti járdák, parkok járdáinak, erkélyek, gyalogos terek vagy a medence körüli részek fedésére.

Róma – márvány jellegű moduláris kőburkolat

A Róma – márvány jellegű moduláris kőburkolat úgy kültéri, mint beltéri használatra is alkalmasak, épületek, homlokzatok vagy kültéri és beltéri felületek fedésére.

Orion – XXL kőburkolat, 100x50 cm

Kedvező 1 méter hosszúságuknak és 0,5 méter szélességüknek köszönhetően, az Orion típusú járdakövek úgy kültéri, mint beltéri udvarok, teraszok vagy medence körüli övezetek fedésére is használhatóak.

Star Brick - antik márvány jellegű kőburkolat

A kőburkolatot az európai városokban régebben használt tégla jellegű járdalapok ihlették, a Star Brick kőburkolatok rendeltetése a kisebb terek előtérbe helyezése.

Japán tipegő - a kerti sétányának ideális megoldása

A kerek és félhold alakú kövek a fűbe helyezve, a legideálisabb megoldást jelentik kertje ösvényének kiépítésére


Tapintható burkolat

A tapintható burkolólapok ideális megoldást jelentenek a látássérültek számára.

A tér és minden, ami körülhatárolja, fontos számunkra a mindennapi életben. Ez az általános és alapvető kommunikáció eleme.

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére