G-BSL85KGH31
+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Kőzetgyapot

Kőzetgyapot

Válaszfalak szigetelése

Jól megválasztott válaszfalakkal új helyiségeket, új belső elrendezést hozhat létre. Mindez igen kreatív lehetőség, legyen lakás- és háztulajdonos vagy tervező.

Egy dolgot azonban nem szabad elfelejteni: a válaszfal megfelelő szigetelését. Ez befolyásolja a gipszkarton válasz vastagsáságt is.

Miért érdemes alkalmazni kőzetgyapot szigeteléseinket válaszfalaknál?

Akár társasházról vagy családi házról beszélünk (netán irodaházról), a válaszfalak szigetelése a hő- és hangszigetelés mellett tűzvédelmi okokból is nélkülözhetetlen.

 A ROCKWOOL kőzetgyapot hő- és hangszigetelő lemezek mindhárom elvárásnak magas szinten megfelelnek: 

  • A válaszfalak hangszigetelésére azért van szükség, hogy az elválasztott helyiségekben az akusztikai komfort is teljes legyen. A ROCKWOOL termékekkel hangszigetelt válaszfalak kiváló hangcsillapítóként működnek.
  • A kiváló hőszigetelő hatás ugyancsak jellemző a gipszkarton válaszfalakba, előtétfalakba, zárt álmennyezetek fölé javasolt termékeinkre. Az energiamegtakarítás mellett hozzájárulnak az optimális belső hőmérséklet fenntartásához is.
  • A bazaltkő alapanyag egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően kőzetgyapot termékeink ellenállnak akár 1000 °C-os hőmérsékletnek. A válaszfalaknál alkalmazott kőzetgyapot szigetelés sem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegése, képes a tűzterjedését megakadályozni.

Ismerje meg válaszfalakhoz ajánlott szigeteléseinket és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére