G-BSL85KGH31
+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Ajánlatok

Ajánlatok
 • A legszebb olasz csempék 15% kedvezménnyel

  A legszebb olasz csempék 15% kedvezménnyel

  Modern elegancia, egyediség és magas minőség, mindez ötvöződik az Atlas Concorde burkolataiban. Az olasz csempeipar egyik vezető gyártójának burkolatait májusban 15% kedvezménnyel kínáljuk.

  A kifinomult ízlésvilág, a legkorszerűbb gyártási technológia és a kortárs dizájn egyszerre van jelen az Atlas Concorde burkolatkollekcióiban, amelyeket nehéz lenne figyelmen kívül hagyni akár képeken keresztül, akár a valóságban csodáljuk őket. Tökéletesre fejlesztett márványminták, a kőlapok valósághű másai, letisztult beton-és cementhatású burkolatok többnyire naturális színvilágban. A prémium kategóriás gyártó kínálatában olyan időtálló csempéket és járólapokat találunk, amelyeket otthonunk belső tereiben, a teraszon valamint a kertben is szívesen nézegetünk hosszú éveken át.

  Mivel az Atlas Concorde szoros kapcsolatot ápol a nemzetközi dizájnipar illetve az építészet kiemelkedő képviselőivel, így a gyártó a kortárs elvárásoknak maximálisan megfelelő burkolatokat alkot. A csempék, járólapok, a nagy formátumú, 3 méter magas óriáslapok és a kültéri igényekre szabott 2 cm-es burkolatok között könnyen megtalálhatjuk az hozzánk legközelebb álló stílusvilágot.

  Tökéletesre szabott márvány világ


  A gyártó márvány világában, amit ők Marvel World-nek neveznek, olyan figyelemre méltó kollekciókat találunk, amelyekre az itáliai bányákban fellelhető értékes olasz márványtáblák valósághű, mégis környezetkímélő másolataiként tekinthetünk. Az Atlas Concorde márványhatású burkolatai már több mint 10 éve hódítanak annak köszönhetően, hogy a nemes kőzet időtlen szépségét tárják elénk modern köntösben.

  A színek terén a türkiztől, a smaragdon át egészen a mélyfeketéig különleges árnyalatokkal és mintákkal operálnak, és látványos dekor elemeket is párosítanak a márványhatású burkolatok mellé. A márványminták között jelen van a 2024-es trendeknek megfelelő ónixos márvány, ami egészen különleges felülettel rendelkezik. A palettáról nem hiányoznak a 278 centiméter magas óriáslapok sem, amelyeken a márványminta tökéletesen érvényesül.

  A Marvel sorozatban külön figyelmet érdemel az értékes ékszergyűjteményhez fogható Marvel Gala kollekció, amelynek megalkotásához az inspirációt maga az anyatermészet kínálta. A burkolatok intenzív színvilága Alaszka gleccsereit, a kaliforniai sivatagot, az Amazonas zöldjét, a trópusi tengerek türkizkékjét vagy az izlandi vulkánok feketéjét tárja elénk.
  Nem hagyhatjuk figyelmen kívül ugyanakkor a Marvel Travertine lapcsaládot sem. A travertin soha nem ment ki a divatból, ám napjainkban ismét extra figyelmet kap. A Marvel Travertin kollekció kültéri lapjai jól mutatnak a medence terekben, de figyelemre méltók a lapcsalád beltéri felhasználásra szánt fali- és padlóburkolatai is, amelyek között a minimalista mintavilágnak megfelelő dekorlapokat ás mozaikok is találunk.


  Letisztult beton-és cementhatás


  A kortárs belsőépítészet előszeretettel használja azokat a burkolatokat, amelyek egyszerű, naturális színvilágot használnak, és a minimalizmus stílusjegyeit hordozzák. Az Atlas Concorde Boost World szériájának megannyi csempe kollekciója az egyszerűség nagyszerűségét hirdeti.

  A beton- és cementhatású lapok természetes színvilágában a natúr tónusok, a szürke árnyalatok és a földszínek dominálnak, de aki szeretné kihasználni a színek átütő erejét, az is megtalálhatja a számítását ezekben a rendkívüli kollekciókban.

  Az impulzív, urbánus életérzést közvetítő Boost kollekciók túlmutatnak azokon a kliséken, amelyek az indusztriális stílusvilághoz, vagy a túlzottan minimalista megjelenéshez kötődnek. A termékcsalád csempéiben és járólapjaiban a gyártó ötvözi a betonhatásra jellemző markáns külsőt és a lágyságot, hogy az otthonosság érzése ne vesszen el. A beton szigorú küllemét mozaikok, strukturált 3D burkolatok és a fémesen csillogó betétek is oldják.


  Teraszok, medenceterek, kertek eleganciája


  A kertben és teraszon sem kell nélkülözni a beltéri burkolatokhoz hasonló, különleges darabokat. Az Atlas Concorde kültéri lapjai stílusvilágukban követik a lakásbelsők hangulatát meghatározó trendeket. A kültérbe is választhatunk meleg fahatású járólapokat, használhatjuk a trendi travertint vagy a nappali betonhatású járólapjával mindenben megegyező kültéri, 2 cm-es burkolattal is lerakathatjuk a teraszt.    

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére