+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Padló és falszigetelés

Padló és falszigetelés

Az építőipar egyik legkényesebb területe az épületek víz elleni védelme, szigetelése.
Ha a víz, a nedvesség, a pára és nem kívánt hatásaiknak kitett szerkezetrészek megfelelő szigetelése elmarad, úgy a csatlakozó részek, terasz-, erkély-, vagy fürdőszoba-burkolatok, akár a szomszédos helységek fal- és padlószerkezetei valamint az építmény teherhordó szerkezeti igen gyors, biztos károsodásoknak vannak kitéve.


A károsodás mértéke az idővel, a nedvesség intenzitásával és a fagyás-olvadási ciklusszámmal egyenes arányban, biztosan növekszik, ezért az alkalmazott vízszigetelések legyenek tökéletesek, és hosszú távon is jól működők.


A vizesedésnek, beázásnak leginkább kitett helyek az erkélyek, teraszok, fürdőszobák és a föld felszíne alatti pincék, alagsorok. Az igaz, hogy még a szigeteletlen vagy hibás vízszigetelésű burkolt felületeken is a víz a lefolyóba, ereszcsatornába javarészt a burkolat felületén folyik el, de a víz a fugákon vagy egy későbbi burkolólap törésnél keletkezett repedésen át, illetve a talajból felszivárgó nedvesség vagy lecsapódó talajpára esetén mindig a burkolat alatti ragasztórétegbe kerülhet.

A képre kattintva, közvetlen a gyártó oldalán tájékozódhat a termékekről!

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére