+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Hírek

Hírek
  • Novabell csempék áprilisban 15% kedvezménnyel

    Novabell csempék áprilisban 15% kedvezménnyel

    Új hónap, új kedvezmény! Az április sem marad akció nélkül a Sióház fürdőszobaszalonjában. Ezúttal egy újabb tradicionális olasz csempegyár, a Novabell fali burkolatait és járólapjait kínáljuk akciós áron, 15% kedvezménnyel.

    Az áprilist az építési, felújítási szezon egyik csúcshónapjának tekinthetjük, ezért ilyenkor különösen jól jön egy-egy akció, ami az építkezőket akár jelentős megtakarításhoz is hozzásegítheti. Ha még csak tervezed, vagy már bele is vágtál a fürdőszoba, a nappali, a konyha vagy a terasz tervezésébe, vagy már elindult a kivitelezés, de az otthonod stílusához leginkább passzoló csempét vagy padló lapot még nem sikerült megtalálnod, akkor azt javasoljuk, hogy nézz körül a Novabell burkolatok között, mert nemcsak kifinomult stílust, de magas minőséget is kapsz a pénzedért. Apropó pénz, a burkolatokra kínált 15% kedvezményből kijöhet a szaniter vagy egy csaptelep is.

    Azért, hogy felkeltsük a kíváncsiságod, hoztunk egy kis ízelítőt a Novabell burkolataiból.

    Ha szereted a naturális stílust, a kőhatás biztosan neked is bejön!


    A Novabell kőhatású termékcsaládjai közül kettőt is ajánlunk, amelyekhez akkor is gyorsan hozzájuthatsz, ha szorít az idő és nem tudsz heteket várni, míg a megrendelt burkolat megérkezik. Sokak kedvence a Lounge kollekció, amely az aktuális belsőépítészeti törekvésekhez igazodva a külső és belső terek összhangjára koncentrál. A kollekció követi a trendeket, hozza azt a friss irányt, hogy a burkolatok összehangolásával mossuk el a terasz és a lakásbelső között húzódó választóvonalat. A Lounge látványban és tapintásra is hasonlít a természetes kőre, ám annál sokoldalúbb felhasználási lehetőségeket rejt. A szürke és bézs árnyalatok, a cementlapok felületét idéző minták, vagy a 3D strukturált felületek egyaránt megtalálhatók a csempecsaládban csakúgy, mint 2 centiméter anyagvastagságú lapok, amelyek a teraszok burkolására jelentenek praktikus, esztétikus és tartós megoldást.
    A Lounge lapcsalád különleges, levélmintás falicsempéje valóságos dizájnelemként viselkedik, finom megvilágítással plasztikus dísze lehet akár a fürdőszobának, akár a nappali falának.
    A Lounge burkolat kollekciót fürdőszobaszalonunkban a valóságban is megtekintheted!

    Egy másik kőhatású, készletről azonnal elérhető lapcsalád a Landstone kollekció, amely a mészkő természetes szépségét közvetíti. A földszínek széles spektrumát hordozó Landstone kollekció hat természetes árnyalata kifogástalanul reprezentálja a mészkövek színvilágát. A lapcsalád az egyszerű eleganciát közvetíti és éppen attól különleges, hogy belesimul a környezetébe akár a fürdőszobába, akár a teraszra szánjuk ezt a minimalista burkolatot.
    A kollekció számos dekorelemet kínál. A strukturált, vízszintes barázdákkal díszített lapjai mozgalmassá teszik a látványt, de a díszítő csempék között találunk még téglamintázatot és hexagont is.  
    A Landstone kollekció lapjaira is jellemző, hogy 2 centis kültéri kivitelben is rendelkezésre állnak. A 20 mm vastagságú burkolatok a teraszokon és a medencék körül is ugyanazzal a természetközeli élménnyel ajándékoznak meg, mint a valódi kövek, ráadásként azzal a hozzáadott értékkel felruházva, hogy ezek a csúszásmentes burkolólapok a tisztításon kívül aligha igényelnek külön törődést.

    Fahatású padlólapok, amely a parketta időtálló és valóban karcmentes alternatívái

    Az igazi fából készülő burkolatoknak számos versenytársa van, hiszen az otthonteremtéskor vagy a lakásfelújítás során a vinyl, az SPC és a laminált padló is verseng a kegyeinkért, és azt is tudjuk, hogy a fahatású hidegburkolatok palettáján is nagy a választék. Amikor a hidegburkolatok újgenerációs képviselőiről beszélünk, az alatt olyan kerámia burkolólapokat értünk, amelyek meghökkentően eredeti hatást keltenek. Ez annak köszönhető, hogy a csempegyárak nyomtatási technológiái ma már olyan fejlettek, hogy a legapróbb részletességig képesek leutánozni és visszaadni a mintául szolgáló anyag eredetiségét.


    Látogass el kereskedésünkbe és mérd fel a Novabell kínálatát a saját ízlésed szerint!

    Teraszburkolatot keresel 15% kedvezménnyel?
    ​Nézz szét webshopunkban!



    A Novabell fahatású burkolatai közül 2 kollekciót ajánlunk azok figyelmébe, akik a valódi fa meleg élményét a kezelésmentes tartóssággal együtt szeretnék megélni otthonukban.

    A valódi fapadlók valamennyi szerethető tökéletlenségét visszaadó Artwood burkolatcsalád 6 különböző faanyag árnyalatában rendelhető akár kültéri változatban is. Az Artwood kollekció a lakberendezők, belsőépítészek sztárburkolata, hiszen a kellemes színpaletta mellett a formavilág gazdagságának köszönhetően az alkotói kreativitásnak és szabadságnak sem szab határt. Az egyedi nyomási technológiával gyártott (ennek köszönhető, hogy a valódi fa erezetét tökéletesen utánozza a kerámiaburkolat) lapok 7 különböző méretben állnak rendelkezése a 26×160 centiméteres formátumtól kezdve, a 20-30 centi szélességű és 120 centiméteres hosszúságban gyártott darabokon át egészen az extra hosszú 160-as lapokig, amelyek 30 vagy akár 60 centiméteres szélességüknek köszönhetően egyedi mintában is lerakhatók. 

    Hasonlóan figyelemreméltó burkolatcsaládnak számít a Nordic Wood kollekció. A termékcsalád a színek, a formátumok és a mintázat okán is különleges. Amikor azt mondjuk, hogy a fának lelke van, akkor a lapcsalád esetében fogalmazhatunk úgy, hogy a fa szelleme reinkarnálódott a Nordic Wood burkolatokban.
    A sokoldalúságot jól mutatja a burkolat kollekció méretválasztéka. A fahatású burkolatok palettáján aligha találunk ilyen bőséges felhozatalt. A 26×160, 30×120, 20×120, 20×90 vagy a 10×60 centis burkolatokkal változatos felületeket alkothatnak a szakemberek. A kollekció a chevron minta egyszerű kialakításához kész paneleket kínál, de olyan lapokat is találunk a palettán, amelyek a tikfából készülő, egzotikus padlóburkolatokra emlékeztetnek, sőt a választékban fahatású mozaikok is szerepelnek.
    Az intenzív, mély színvilág mellett további extrát jelentenek a japán művészi hagyományok ihlette lapok, amelyek az égetett fa látványát imitálják. Ezek a rusztikus stílusú burkolatok különösen jól mutatnak konyhákban, az étkező padlóján vagy éppen a teraszon, ahova ez esetben is a 2 cm-es verziót ajánljuk.

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére