+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Fürdőszobaszalon

Fürdőszobaszalon


Fürdőszobaszalon


Teljeskörű építőanyag kínálattal, burkolatok és szaniterek széles választékával várjuk Siófokon mindazokat, akik új otthonukat építik, felújításba fogtak vagy beruházóként, kivitelezőként végeznek építési munkálatokat.

Fürdőszobaszalonunkban a legnagyobb tradíciókkal rendelkező olasz csempegyárak kínálata mellett különböző árfekvésű burkolatok között választhatnak az érdeklődők. Mintegy 450 m2-es bemutatótermünkben ideálisan megtervezett bemutatófalakról gyűjthetnek inspirációt mindazok, akik valósághűen szeretnék látni, miként mutat a falon vagy a padlón az áhított burkolat. Csempék és padlólapok valamint szaniterek és csaptelepek terén közel 40 gyártó termékeit forgalmazzuk. 3D látványtervezési szolgáltatásunk keretében megtervezzük fürdőszobáját, segítünk a konyhai csempe választásban vagy a nappali járólapjának kiválasztásában.

A melegburkolatok terén gazdag színválasztékban kínálunk laminált padlót és az egyre népszerűbbé váló vinyl burkolatok esetében is széles választékkal segítjük az építkezőket.

Prémium burkolat katalógus 


Lapozd végig prémium burkolatkatalógusunkat, amelyből 10 világszínvonalú gyártó számtalan burkolatkollekcióját ismerheted meg. Fedezd fel az Atlas Concorde, a Coem, a Colorker, a FAP, a Fioranese, a Marca Corona, a Novabell, a Saime, a Saint Agostino és a Porcelaingres káprázatos beltéri és kültéri csempéit valamint járólapjait. A katalógus külön kitér az időjárási viszontagságokkal és külső fizikai hatásokkal szemben egyaránt ellenálló 2 cm-es burkolatokra, amelyekkel érdemes megismerkedni csakúgy, mint a 278 cm-es magas óriásburkolatokkal.

Kérdésed van?
Gyors információra lenne szükséged?
Hívd munkatársainkat!


3D LÁTVÁNYTERVEZÉS 

AZ ELKÉPZELÉS VALÓSÁGHŰ KÉPEKEN
FÜRDŐSZOBABÚTOR OUTLET
Bemutatótermi darabok
​30-50% kedvezménnyel

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére