+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Fürdőszobaszalon

Fürdőszobaszalon


Fürdőszobaszalon


Teljeskörű építőanyag kínálattal, burkolatok és szaniterek széles választékával várjuk Siófokon mindazokat, akik új otthonukat építik, felújításba fogtak vagy beruházóként, kivitelezőként végeznek építési munkálatokat.

Fürdőszobaszalonunkban a legnagyobb tradíciókkal rendelkező olasz csempegyárak kínálata mellett különböző árfekvésű burkolatok között választhatnak az érdeklődők. Mintegy 450 m2-es bemutatótermünkben ideálisan megtervezett bemutatófalakról gyűjthetnek inspirációt mindazok, akik valósághűen szeretnék látni, miként mutat a falon vagy a padlón az áhított burkolat. Csempék és padlólapok valamint szaniterek és csaptelepek terén közel 40 gyártó termékeit forgalmazzuk. 3D látványtervezési szolgáltatásunk keretében megtervezzük fürdőszobáját, segítünk a konyhai csempe választásban vagy a nappali járólapjának kiválasztásában.

A melegburkolatok terén gazdag színválasztékban kínálunk laminált padlót és az egyre népszerűbbé váló vinyl burkolatok esetében is széles választékkal segítjük az építkezőket.

Prémium burkolat katalógus 


Lapozd végig prémium burkolatkatalógusunkat, amelyből 8 világszínvonalú gyártó számtalan burkolatkollekcióját ismerheted meg. Fedezd fel az Atlas Concorde, a Coem, a Colorker, a FAP, a Marca Corona, a Novabell, a Saime és a Porcelaingres káprázatos beltéri és kültéri csempéit valamint járólapjait. A katalógus külön kitér az időjárási viszontagságokkal és külső fizikai hatásokkal szemben egyaránt ellenálló 2 cm-es burkolatokra, amelyekkel érdemes megismerkedni csakúgy, mint a 278 cm-es magas óriásburkolatokkal.

Kérdésed van?
Gyors információra lenne szükséged?
Hívd munkatársainkat!


3D LÁTVÁNYTERVEZÉS 

AZ ELKÉPZELÉS VALÓSÁGHŰ KÉPEKEN
FÜRDŐSZOBABÚTOR OUTLET
Bemutatótermi darabok
​30-50% kedvezménnyel

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére