+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Elkészült látványtervek

Elkészült látványtervek
 • Lásd meg a különbséget

  Lásd meg a különbséget

  Fényes vagy matt legyen a csempe a falon? A padlón melyik járólap mutat jobban a barna vagy a szürkés árnyalatú fahatású burkolat? Az új fürdőszobánk tervezésekor éppen ezeket az apró részleteket nehéz elképzelni.

  A jó képzelőerő sokat segít akkor, ha építkezünk vagy felújítunk, hiszen nagy vonalakban már látjuk magunk előtt a végeredményt. Vannak azonban olyan részletkérdések, amelyekben a leginkább kreatív és legjobb látásmóddal rendelkezők is nehezen döntenek. Ha a fürdőszobád vagy a konyhád tervezésekor elvesznél a részletekben, akkor a 3D látványtervezés biztosan segít, hogy átlendülj egy elakadáson.
  Kollegáinkkal egy monitor előtt ülve több nézetből is bejárhatod virtuálisan leendő otthonod vizes helyiségeit. Nézz körül a csempeszalonban, válaszd ki a neked tetsző burkolatot, a megfelelő formavilágú zuhanykabint, fürdőkádat, mosdót vagy wc-t és indulhat az utazás a látványvilágban.

  Nem tetszik az eredmény? Próbáld ki másik csempével, ugyanannak a burkolatkollekciónak egy másik árnyalatával, változtasd meg a padló színét. Ami nekünk néhány egyszerű kattintás, az neked nagy segítség lehet összetett kérdésekben is. Ha előre látod, hogy mutat majd a valóságban az új fürdőszobád, akkor biztosan nem ér majd csalódás azután, hogy elkészült a kivitelezés.

  Hidd el, számtalanszor tapasztaltuk már, hogy az ingyenes 3D látványtervezési szolgáltatásunk mennyi felesleges aggódástól, rosszabb esetben pénzkidobástól mentette meg megrendelőinket pusztán annak köszönhetően, hogy jó előre kiderült, hogy mi az, ami eltér az elképzeléstől és a valóságban, az adott méretek és elosztás mellett egészen máshogy fog mutatni, mint ahogy azt eredetileg gondoltuk.

  Kérd látványtervezési szolgáltatásunkat és segítünk neked észrevenni a különbséget legapróbb részletek között is.

  Ugyanaz a fürdőszoba 3 variációban


  ​1. kép - fényes fehér fali csempe - közép árnyalatú fahatású járólappal
  2. kép - matt fehér fali csempe - világos fahatású járólappal
  3. kép - matt fehér fali csempe - sötét fahatású járólappal


  SEGÍTÜNK

  Látványtervezésért keresd szakértő kollegáinkat!

  Megnevezés
  Megnevezés

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére