G-BSL85KGH31
+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Elkészült látványtervek

Elkészült látványtervek
 • 3D levélminta és a chevron házassága

  3D levélminta és a chevron házassága

  A 3D burkolatok között akadnak különlegesebb darabok, amelyek egészen kifinomulttá teszik a fürdőszobát. Egy családi ház földszinti és emeleti fürdőszobájába is az Atlas Concorde 3D Carve kollekciójából választott a megrendelő.

  Az Atlas Concorde 3D Wall Carve kollekciója igazi különlegesség a burkolatok között. A kőfaragók művészi alkotásait idéző lapcsalád az olasz gyártó tervezőinek egyik legfrissebb kreációja, amely kifinomult és elegáns, a színválasztékban pedig a neutrális vonalat hozza. A lapcsalád tervezésekor az Atlas Concorde mérnökei új technológiát hoztak létre azért, hogy a burkolatok a szobrászok munkáját utánozzák és minden egyes csempe pontosan úgy nézzen ki, mintha egyedileg, kézzel munkáltak volna meg. A kollekció fali lapjai látványos motívumokkal készülnek.

  Az általunk tervezett fürdőszoba falaira a 3D Leaf fantázianevet viselő, levélmintás csempe került, amely a kedvelt botanikus stílusjegyeket hordozza egészen modern megközelítésben. A burkolat egyszerű fehér színe engedi érvényesülni a mintát, meghagyja a 3D motívum dominanciáját. Az elegáns fali csempe mellé a padlóra melegséget sugárzó, fahatású burkolat került. A FAP Fapnest kollekciójából kiválasztott lapok chevron mintával burkolva látványos összhatást alkotnak a kifinomult fali lapokkal együtt.

  Fürdőszoba Atlas Concorde 3D Wall Carve fali csempével és FAP Fapnest padlólapokkal
  Tetőréri fürdőszoba Atlas Concorde 3D Wall Carve fali csempével és FAP Fapnest padlólappal
  Forrás: 3d-levelminta-chevron-padloval
Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére