+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Hírek

Hírek
  • Vadonatúj melegburkolati kollekció a házban

    Vadonatúj melegburkolati kollekció a házban

    Nem könnyítjük meg  a dolgod, ha abban kell döntést kell hoznod, hogy melyik melegburkolatot válaszd otthonodba. Kereskedésünkben egyetlen soron csak a laminált padlóból 100 különböző verzióval találod szemben magad.

    Ijedtségre azonban semmi ok, mert értékesítőink segítenek eligazodni a melegburkolatok erdejében, hiszen nálunk a laminálton túl vinyl és SPC padlót is találsz, amelyek felülete éppen olyan szép, mint a valódi fából készült padlóké, de a kezelésük, karbantartásuk nem igényel karbantartást.

    A melegburkolatok nagy előnye, hogy az esztétikus megjelenésük mellett tisztán és viszonylag könnyen lehet velük dolgozni, ha a megfelelő alap már megvan.

    KISOKOS

    Ha szeretnél tágabb képet kapni arról, hogy mit tudnak a Sióházban megtalálható melegburkolatok, egyáltalán mi a különbség a laminált, a vinyl vagy a klórmentes SPC burkolatok között, akkor böngészd át az Újház melegburkolati kisokosát, amelyből hasznos információkra tehetsz szert.

    KATALÓGUS 


    A friss tudással felvértezve pedig kezdheted is a lapozgatást. Nézd végig vadonatúj katalógusunkat, amit, ha végignézel, könnyen kedvet kaphatsz az otthonszépítéshez.









Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére