G-BSL85KGH31
+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Hírek

Hírek
 • Fürdőszoba látványterv természetközeli hangulatban

  Fürdőszoba látványterv természetközeli hangulatban

  A zöld igazi jolly joker, különösen mióta a lakberendezést meghódította a biofíl design irányzat. A zöld szín, valamint a növények látványa nyugtatóan hat az elménkre még akkor is, ha a zöld levelek nem valódiak, hanem a fali csempéről köszönnek vissza.

  Az európaiak idejük döntő részét - a WHO adatai szerint a napjaik 90%-át - a belső terekben töltik, miközben egyre magasabb az igény a természetközeliség iránt.  Ez a tény is magyarázattal szolgál arra, hogy a zöld belsőépítészet miért képes évek óta megtartani előkelő pozícióját. A zöld irány, amely megteremti az átmenetet a külső és belső terek között, markáns pozíciót képvisel az belsőépítészetben. A természetes anyagok használata mellett a biofíl design előszeretettel nyúl a zöld színhez, amely hatással van a paraszimpatikus idegrendszerre, megnyugtatja a zaklatott elmét.

  Ehhez legjobb, ha zöld növényekkel vesszük körül magunkat és természetes alapanyagokat használunk a lakásbelsőben. Ha erre nincs lehetőség, akkor imitáljunk! A burkolatgyártók kínálatában egészen változatos megoldásokat találunk, ha a valódi fapadlót helyettesítenénk vagy a burjánzó esőerdőkben élő növények leveleit látnánk szívesen magunk körül. A fahatású járólapok, a látványos levélmintákkal díszített falicsempék frissé és szerethetővé teszik otthonunk bármelyik szegletét nappalitól a hálószobán át egészen a fürdőszobáig.Ehhez legjobb, ha zöld növényekkel vesszük körül magunkat és természetes alapanyagokat használunk a lakásbelsőben. Ha erre nincs lehetőség, akkor imitáljunk! A burkolatgyártók kínálatában egészen változatos megoldásokat találunk, ha a valódi fapadlót helyettesítenénk vagy a burjánzó esőerdőkben élő növények leveleit látnánk szívesen magunk körül. A fahatású járólapok, a látványos levélmintákkal díszített falicsempék frissé és szerethetővé teszik otthonunk bármelyik szegletét nappalitól a hálószobán át egészen a fürdőszobáig.

  Zöld, bézs és növényi minta legújabb látványtervünkön


  Egyik legújabb 3D látványtervünk is azt bizonyítja, hogy a zöld, a fahatású padló valamint a levélmintás fali csempe egy kis méretű, zuhanykabinos fürdőszobában is képes megteremteni a természetközeli hangulatot. A fürdőszoba tulajdonosa a walk-in zuhany alatt egyenesen az őserdőben érezheti magát. A helyiség meleg érzetét fokozza a famintás járólap, amely a halszálka mintás lerakásnak köszönhetően eleganciát sugároz. A lekerekített ívű wc vagy az ugyancsak íves, pultra építhető mosdó úgy illeszkedik a térbe, ahogy a folyók által kerekre mosott kövek a vízbe.

  A látványtervben használt burkolatok, szaniterek és bútorok


  Burkolatok:

  • Idea Ceramica Vernissage Oliva matt 25x60 cm falicsempe
  • Idea Ceramica Vernissage Composizione Tropicana matt 25x60 dekor 10db/szett
  • Ragno Key Beige Natural matt 15,5x60,5 cm padlólap

  Szaniterek, bútorok:

  • Laufen pro wc szett
  • Geberit Sigma01 nyomólap
  • Elita pultra ültethető mosdó 60cm
  • Elita Lund 1 fiókos alsószekrény 80 cm, fényes fehér, króm fogantyú
  • Elita Round Cut 100 cm tükör LED világítással
  • Hansgrohe Logis 100 csaptelep, króm
  • Hansgrohe Logis egykaros csaptelep, falsík alatti szereléshez, szögletes rozettával, króm
  • Hansgrohe Vernis Blend Zuhanyszett Vario, Crometta 65 cm-es zuhanyrúddal
  • Hansgrohe Logis Universal fali wc-kefe tartó
  • Hansgrohe Logis Universal ec papír tartó fedéllel
  • Hüppe Solva Pro részben keretes nyilóajtós zuanyfal

  Tetszik a terv?


  Kérj időpontot ingyenes 3D látványtervezésre!  Megnevezés
  Megnevezés
  Adatavédelmi nyilatkozat

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére