+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Hírek

Hírek
  • Spanyol csempeújdonságok a fürdőszobaszalonban

    Spanyol csempeújdonságok a fürdőszobaszalonban

    Újabb prémium gyártó burkolataival erősítettünk a Csempekör tagjaként. Fürdőszobaszalonunkban már megtekinthetők a valenciai Colorker csempéi és járólapjai, amelyek elegánsak, letisztultak és minőségben is a felső kategóriát képviselik.

    Ami Olaszországnak Sassuolo, a csempe otthona, az a spanyoloknak Alcora, ahol egy helyi gróf a 18. században megalapította a Királyi Kerámia- és Porcelángyárat. A város azóta is a kerámiaiparáról híres, Castellon tartomány csempegyártó központjának számít. Itt indult a Colorker története is 36 évvel ezelőtt. A viszonylag fiatalnak tekinthető cég mára a spanyol kerámigyártás egyik legjelentősebb szereplőjévé nőtte ki magát. Kiemelkedő gyártási kapacitásuknak és korszerű gépsoraiknak köszönhetően szerteágazó választékkal rendelkeznek a beltéri fali csempék és járólapok, valamint a kültéri burkolatok terén is, amelyből a 2 cm-es szegmens sem hiányzik.
    A Colorker kollekciói egytől-egyig harmonikus megjelenést tükröznek, ízlésesek és letisztultak. A Csempekör kínálatában a gyártó 8 különböző termékcsaládja kapott helyet, amelyek között cement- és kőhatású illetve fa- valamint márványhatású burkolatok lelhetők fel.


    Kőhatású lapok modern elemekkel

    A Colorker kőhatású kollekciói  a valódi anyag természetes szépségéből táplálkoznak. A Verona kollekció a világos Jura mészkő felszínének részletgazdag mintázatából merít ihletet. A lapcsalád burkolatairól a semleges színvilág köszön vissza. A matt felületű, bézs és a fehér lapokon a mészkő erezete valósághűen jelenik meg. A keskeny téglalap alakú, 31x100 cm-es alap fali csempék mellett a kollekció különleges, 3D dekor burkolatokat sorakoztat fel.

    A kőfaragás művészete előtt számos csempecsalád tiszteleg. Így van ezzel a Neolitick kollekció is, amelyben egyszerre jelenik a hagyományok tisztelete és a modern vonalvezetés. A lapok 3 árnyalatban, a hold és a karamell világos színében, szürkében és egy trendi mintás verzióban állnak rendelkezésre. A csempék felületén a faragott domborművekre jellemző enyhe érdesség tapasztalható, éppen ettől annyira autentikus a burkolatcsalád.

    A travertin tisztelete

    A travertin újra és újra megteremti a saját divatját. Ennek a legendás kőzetnek az összetéveszthetetlen mintázata jelenik meg a Coliseum burkolatkollekció lapjain, amelyek egyszerre csábítanak klasszikus küllemükkel, ugyanakkor dinamikussá is teszik a falakat a termékcsaládban fellelhető strukturált felületű lapoknak köszönhetően. A kollekció fali csempéi és járólapjai matt és fényes, csiszolt kivitelben egyaránt elérhetők. A burkolatok a fürdőszoba, a nappali, a konyha vagy akár az étkező ékkövei lehetnek.

    Kifejező márványhatás, ami nem lehet sótlan

    A sókristályok finom színvilága köszön vissza a Kristalus kollekció kifinomult márványhatású burkolatairól, amelyeknek fényes felülete ámulatba ejtően tükrözi a fényt, ezzel elegáns, nagyvonalú tereket teremt. A lapcsalád fali- és padlóburkolatai fehér, krém és gyöngyház színekben választhatók a sókristályok rajzolatára emlékeztető különleges márványerezettel. A méreteket illetően is a márványra jellemző nagyvonalúság jellemzi a kollekciót. A lapok 60x60, 60 × 120, 120 × 120 és 31 × 100 cm-es formátumokban állnak rendelkezésre. 

    A fényes márványlapok időtlen eleganciája könnyedén magával ragad. A légiesen könnyed érzetet keltő Sky kollekció fali és padlóburkolataival fényűző belső tereket alakíthatunk ki legyen szó egy lakás vagy családi ház nappalijának, fürdőszobájának burkolásáról illetve egy üzlethelyiség szemet gyönyörködtető kialakításában. A lapcsalád csempéi és járólapjai 60x60, 60 × 120, 120x120 és 31x100-as méretekben rendelhető.

    Otthonos fahatás túl az unalmason

    A fahatású burkolatok megnyugtató, meleg érzete könnyen rabul ejti mindazokat, akik új otthonuk kialakításán dolgoznak, vagy a meglévőt újítják fel. Aki a fahatású burkolatoktól a megszokottnál többet vár, válassza bátran a Linnear kollekció fali lapjait, amelyek a fa meleg árnyalatai mellett fehérben is elérhetők. A barázdált fali csempék mintázata ízléstől függően vízszintesen vagy akár függőlegesen is futtatható. A lapokkal igazán trendi falfelületeket alakíthatunk ki a lakás bármelyik helyiségében.

    A fahatású burkolatok világában kevés alternatíva kínálkozik a látványos dekorelemekre, amelyekkel a falakat különlegessé, felejthetetlenné tehetjük. Éppen ezért számít üdítően rendhagyónak a Tangram kollekció, amely az azonos nevet viselő kínai játékból merít ihletet. Négyzetes, háromszög- vagy gyémánt alakzatba rendezett mintáival ezekre a burkolatokra egyedi dizájnelemként tekinthetünk.

    Finoman lágy cementhatás 3D motívumokkal

    Semleges és megunhatatlan. A cementhatású Bloom kollekció a modern otthonok tökéletes kiegészítője, amely a 3D mintáknak hála a játékosságot sem nélkülözi. A strukturált fali csempék izgalmas fény-árnyék hatásokkal kiegészülve teszik magával ragadóvá a Bloom termékcsalád csempéivel burkolt falakat. A világos hold, szürke és bézs árnyalatokban választható, 31x100 cm-es formátumban elérhető fali csempék jól kombinálhatók fahatású járólapokkal.

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére