+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Hírek

Hírek
  • Sikeres volt a halloween túra, előkerült a Sió Házirém

    Sikeres volt a halloween túra, előkerült a Sió Házirém

    Rémesen jól szórakozott mindenki, aki ott volt a Sióház Centrum első Halloween túráján. Közel 300-an vettek részt a Sió Házirém nyomában című programunkon.

    Rémek és csontvázak, vérfarkasok és denevérek játszották végig velünk az estét október 27-én, amikor sor került az I. Sióház Halloween túrára. Osztályközösségek, családi csapatok és baráti társaságok egyaránt részt vettek a programon, amely során a Sió Házirémet kerestük. 
    Az indulók 6 játékponton kaptak feladatokat. Ki kellett találniuk, hogy mi a munkaköre a Sió Házirémnek, helyszínelniük kellett egy mogyoróallergiától kidőlt ember felett, ujjak után kutattak az Ujjházban, filmes kvízt töltöttek és a wc szörnyet is megetették. 

    A helyes feladat megoldásokért cserébe kapott betűkből a 3 km-es séta végére összeállt a Sió Házirém neve, aki az utolsó állomáson felfedte magát, így aztán közös fotók is készültek vele.
    A túra résztvevőit az egyes állomások között meglepetések érték, amelyek hol viccesek, hol hátborzongatóak vagy egyszerűen csak ijesztők voltak.

    A célban csoki, cukor és oklevél várta a lelkes rémkeresőket, akik elszántak és bátrak voltak a telihold fényénél.

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére