G-BSL85KGH31
+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Ajánlatok

Ajánlatok
 • Vízkőmentesítés hatékonyan

  Vízkőmentesítés hatékonyan

  Óvd meg otthonod a vízkő okozta károktól! Kínálatunkban megtalálod a vízkőmentesítés korszerű és hatékony eszközét, a Dropson EMI 2500 vízkőmetesítő rendszerét.

  A Dropson vízkőmentesítő berendezés fizikailag, vagyis elektromágneses behatással kezeli a vizet. A technológia lényege, hogy a víz a berendezés elektromágneses cellái között halad át, ennek hatására a vízkövet okozó ásványi anyagok egymáshoz kapcsolódnak, mikrokristályok képződnek. A vízkő így nem rakódik le a rendszerben, sőt a meglévő vízkő is fokozatosan oldódik. A berendezés használatával a vízzel érintkező vezetékeket, szerelvényeket megóvhatjuk a vízkő okozta károktól.


  Rendeld meg a Dropson újgenerációs vízkőmentesítő rendszerét és szereld fel otthonod egy hatékony, egyszerűen beépíthető, gondozásmentes készülékkel!

  A vízlágyító berendezésekkel ellentétben a Dropson 2500 nem lágyítja a vizet, ehelyett elektromágneses impulzussal kezeli.  

  Mivel a berendezés a vízből nem szűri ki az ásványi anyagokat, ezért a kifolyó víz száradása után foltok képződnek a csaptelepeken és a konyhai, fürdőszobai felületken is. A vizes berendezéseket, szerelvényeket tehát a kezelt víznek hála megvédhetjük a vízkőtől, a vízfoltokat azonban továbbra is le kell törölni.

  A CSAPVÍZ A VÍZKEZELÉS MELLETT IS IHATÓ

  A berendezés nagy előnye, hogy fogyaszthatóság szempontjából nem befolyásolja a csapvizet, annak kémia összetétele nem változik az elektromos kezelése ellenére sem, így kezelt formában is iható vízminőséget kapunk.


Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére