G-BSL85KGH31
+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Ajánlatok

Ajánlatok
 • Ne maradj le a tavasz utolsó csempe akciójáról

  Ne maradj le a tavasz utolsó csempe akciójáról

  A nyár előszobájában egy sokoldalú, színes termékpalettával rendelkező csempegyártó burkolatait kínáljuk egész hónapra kiterjedő akcióban. Májusban a FAP valamennyi kollekciója 15% kedvezménnyel szerezhető be. 

  Ha dizájnról van szó, a FAP az a gyártó, amelyik az olasz vonalon a verhetetlenek táborát erősíti mind a külcsín, mind a belbecs, vagyis a minőség tekintetében. Nincs kétségünk afelől, hogy a FAP csempéi és járólapjai között mindenki megtalálja azt, ami az egyéniségéhez vagy otthona stílusvilágához passzol. A klasszikus vonalak, a visszafogott, minimalista felületek és a feltűnő, színes minták egyaránt megtalálhatók a repertoárban és mindez a hamisítatlan olasz ízlésvilággal átitatva. A FAP burkolatai öltöztetnek, egyéniséggel ruházzák fel a padlót és falakat a konyhában, a fürdőszobában, a nappaliban, a hálószobában vagy éppen a teraszon.

  A méret ámulatba ejt, a látvány mindent visz

  A burkolatgyártás az elmúlt néhány évben mintha a méretek maximalizálását tűzte volna ki célként. Egyre nagyobb padló- és fali burkolatokkal találkoztunk, mára pedig eljutottunk oda, hogy a falak a padlótól a plafonig egyetlen csempével fedhetők, sőt a megalapok segítségével egész falfelületeket boríthatunk be szemet gyönyörködtető óriás csempékkel. A nagylapos burkolás mind elterjedtebb: egyre magasabbak a csempék (278 cm) egyre kevesebb a fugahézag és egyre markánsabban emelkedik felül a dizájn a hétköznapi funkcionalitáson.
  A FAP 120×278 cm-es XXL csempéinek legújabb szériájához tartozik például az Ylico sorozat, amely erdőbe visz, dzsungelbe kalauzol vagy éppen virágos rétre hív attól függőn, hogy melyik aprólékosan kidolgozott mintával találkozunk a burkolat felületén. A hatalmasra nőtt csempék mintái vetekszenek a legszebb tapéták nyomataival, felületüknek a matt és fényes hatások váltakozása kölcsönöz mozgalmasságot. Akár egész falakat, akár csak falrészleteket emelünk ki az Ylico megalapjaival, a drámai hatás nem marad el. Az XXL lapok persze nemcsak tapétaszerű nyomatokkal készülnek, hiszen akár homogén, márványmintás vagy az oxidált fémek karakterével felruházott óriásburkolatok is fellelhetők a választékban.

  A nagylapos kínálatban az óriások kistestvérei is megtalálhatók, ennek hála akkor sem kell kompromisszumot kötnünk, ha a 278 centis magasság meghaladja az igényeinket a hely adta lehetőségeinket. A mérettartományban találhatunk még 160×240, vagy 80×160 centiméteres burkolólapokat is, amelyek szín- és mintaválasztéka olyan széles spektrumon mozog, hogy otthonunk bármelyik helyiségébe választhatunk közülük. A geometriai alakzatokkal dekorált csempék kifejezetten jól mutatnak étkezőben vagy nappaliban, de ugyanez igaz a márványhatású burkolatokra. A hálószobák falaira gyakran kerülnek romantikus virágmintás lapok, míg a fürdőszobáknak bármi jól áll, legyen az trópusi növényi motívum, a hajtogatott origami papírra emlékeztető strukturált csempe vagy az olasz nyaralások hangulatát visszaidéző tengerkék burkolat.    

  Márványhatás újragondoltan, változatosan 

  A 2023-as év a lakberendezési trendjeiben visszatért az élvonalba két időtlen anyag: márvány és a sárgaréz. A márvány, mint a kifinomultság, az időtlen elegancia és a stabilitás jelképe, míg a sárgaréz a változó világ képlékenységét, a melegséget szimbolizálja. A FAP kínálatában a márványminta mindig is jelen volt, az anyaghatás sikerét a Roma csempecsaláddal alapozta meg a gyártó, amely az évek során újabb és újabb kiegészítő kollekciókat kapott. A legfrissebb, a 2023-as divatnak megfelelő kollekció a kifinomult Roma Stone terméksor, amelynek kiegészítőként valóban jól áll a sárgaréz. A márványhatású lapokkal burkolt padlófelületek csipetnyi luxusérzéssel töltik meg a tereket akár egy család otthonául szolgáló lakásban használják őket, akár egy üzlethelyiségben, szállodában netán étteremben kapnak helyet. A falakra tervezett márványhatású burkolatok esetében sem kell megelégednünk a sablonos megoldásokkal. Csillogó mozaikok, a világos és sötét árnyalatok kontrasztjára épülő megoldások, feltűnő, artdeco jellegű minták sorakoznak a márványhatású kollekciókban. Az ízlésesen kiválasztott márványhatású burkolatra úgy is tekinthetünk, mint egy jól szabott öltönyre, vagy a kis feketére, amelyek akkor is maradandó darabjai ruhatárunknak, ha egy nyakkendő vagy cipő formája már kiment a divatból.

  A FAP burkolatkollekciói között a kőhatású, a cement vagy fahatású lapok és a teraszok burkolására használható járólapok gazdag választékát is meg találjuk. Májusban, a FAP akciós havában, a legszebb termékcsaládok ajánlóit hozzuk el, hogy segítsünk a döntésben mindazoknak, akik burkolatvásárlás előtt állnak, és most akár 100 ezer forint kedvezményt is szeretnének érvényesíteni a rendelésükkor.

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére