+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Ajánlatok

Ajánlatok
 • 15% kedvezmény minden FAP burkolatra

  15% kedvezmény minden FAP burkolatra

  Különleges tavaszindító burkolat akcióval indítjuk a márciust. Az olasz FAP Ceramiche egyedi, elegáns termékeit 15% kedvezménnyel kínáljuk 2024. márscius 1. és 31. között. 

  Ha ízléses csempét vagy járólapot szeretnél otthonodba, és keresed az igazait, akkor azt javasoljuk, hogy a FAP burkolatait semmiképp ne hagyd ki! Az olasz gyártó termékpalettája olyan széles, hogy a lapcsaládok között böngészve biztosan mindenkinek megtalálja az otthona stílusához leginkább illeszkedő burkolatot. Legyen szó minimalista cement vagy betonhatásról, exkluzív márványmintáról, naturális kő vagy fahatású lapokról, esetleg feltűnő dizájn mintás burkolatról, ami a padlótól a plafonig ér, a FAP minden igényre tudja a választ.  

  15% kedvezménnyel jelentős árelőnyre tehetsz szert, ha márciusban vásárolsz FAP csempét a Sióháznál

  Bemutatótermünkben a FAP kollekcióinak döntő többségét megnézheted, megtapinthatod, sőt, berendezett, kész enteriőrökön keresztül is megbizonyosodhatsz arról, hogy az olasz ízlésvilág nem véletlenül diktálja a divatot a burkolatok világában is.

  Látványterv
  Valóság


  Dizájnburkolatok a FAP-tól


  Ha látványos, modern csempével színeznéd ki a falakat, a FAP-ra biztosan számíthatsz. Márciusi akciónkban a legújabb trendeknek megfelelő csempék is várnak, amelyek között megjelenik a pasztellszíneket felvonultató, finom onixos márványhatás, a látványos növényi minta vagy éppen a mázas, kis méretű csempe, ami a konyhapult felett is szépen érvényesül. 


  Ha kimaxolnád a burkolást, válassz a FAP MAXXI óriáslapok közül!


  A korszerű gyártási technológiáknak köszönhetően nemcsak a burkolatok felületi kimunkáltsága, de a csempe értelmezése is megváltozott. A 120 centiméter széles és 278 centiméter magas kőporcelán lapokat már nehéz csempének nevezni, legalább is a szó hagyományos értelmében akkor is, ha az alapanyagukat tekintve ezek a látványos óriások nem különböznek a kisebb méretű greslapoktól. A padlótól plafonig terjedő magasságuk miatt azonban a megalapok nemcsak méretüket illetően nőnek túl a klasszikus értelemben vett csempén, hanem megjelenésükben is. Az xxl lapok a térrendetés eszközévé váltak, akár egyetlen darabbal is kiemelhetünk egy falrészletet, a fugák minimalizásálával tapétaszerűvé válik az összkép, ráadásul a felhasználhatóság is sokoldalúbb. A különleges motívumokkal díszíetett óriás burkolatok a nappali falának egyedi díszítőelemévé válnak, feldobhatják a zuhanykabin határoló falait, lakberendezési elemként szolgálhatnak a hálószobában, míg a konyhában és az étkezőben a pult burkolására is használhatók, de egyedi bútorok építéséhez pl. asztallapok kialakításához is használhatók.
  Az xxl lapok burkolásánál azonban fontos tényező, hogy szakértő kezek dolgozzanak vele. A közel 3 méter magas burkolatok esetében már a mozgatás is tapasztalatot igényel, nem beszélve a megmunkálásról, amihez speciális burkolószerszámokkal felszerkelkezett szakembert érdemes keresni.


  Plasztikus 3D burkolatok a nappaliban, a fürdőszobában vagy a konyhában


  A 3 dimenziós mintákkal készülő csempék motívumvilága olyan változatos, hogy nehéz döntés előtt áll az, aki ilyen burkolattal szeretné feldobni lakása helyiségeinek falait. A FAP alkotógárdájának fantáziája szárnyal, amikor 3D csempét terveznek, így jöttek létre a finom virágmintákat ábrázoló, domborműre emlékeztető csempék, az origami művészetéből merítkező, gyűrt papírra hasonlító burkolatok vagy azok a barázdált falicsempék, amelyek hatásos kiegészítői a homogén falaknak. 

  A 3D csempék a nappali falán éppen olyan szépek, mint a fürdőszobában vagy a konyhapult felett alkalmazva.


  Épül a kert vagy a terasz? A FAP kültéri burkolataira a szabadban is számíthatsz!


  A teraszok az otthonok teljes értékű szegletei, jó időben a nappali kiterjesztéseként is gondolhatuk a külső tereinkre. Az elmúlt évek trendjének megfelelően a teraszokat mind gyakrabban burkolják a nappalival azonos vagy legalább is nagyon hasonló kültéri járólappal éppen azért, hogy a vizuális folytonosság megteremtésével növeljék a belső teret, és megszűnjenek a határok a bent is a kint között. A teraszon évek óta a természetes alapanyagokhoz leginkább hasonlító fahatású és kőhatású burkolatok a legkedveltebbek, de a terazzo jelegű burkolatok is kedveltek azok körében, akik minimalista, modern teraszban gondolkodnak.  


  Felkeltették az érdeklődésed a FAP burkolatai?


  Munkatársaink segítenek kiválasztani az igényeidnek megfelelő kollekciót! 
  Látogass el bemutatótermünkbe és csodáld meg a valóságban is a FAP látványos csempéit!


  Kérd látványtervező szolgáltatásunkat és a kiválasztott csempét virtuálisan már láthatod is fürdőszobád falain.
Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére