+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Ajánlatok

Ajánlatok
 • Csempék, járólapok 10-40% kedvezménnyel

  Csempék, járólapok 10-40% kedvezménnyel

  Ha tervezed már egy ideje, hogy felújítod a fürdőszobát, újralapoztatod a nappalid vagy a hálószoba padlójára keresel fa vagy kőhahatású járólapot, akkor most érdemes körülnézned nálunk, mert prémium csempéket, padlólapokat kínálunk akciós vagy outlet áron akár 40% kedvezménnyel. 

  Akciónkban a készlet erejéig prémium, olasz burkolatgyártók termékei közül válogattunk, amelyek raktárkészleten vannak, ezért, ha megtetszik valamelyik, azonnal szállítjuk.

  Marca Corona Elisir Royal, a fenséges fahatású padlóburkolat


  A gyártó Elisir Royal kollekciója a rusztikus fára jellemző tulajdonságokat reprezentálja a kőporcelán előnyeivel felruházva. A termékcsalád lapjain visszaköszönnek azok a természetes minták, amelyek a valódi fán fedezhetünk fel, ezért a csomók és repedések is részei a felületi dizájnnak. A klasszikus méretezésű, 20×120-as lapok mellett elegáns, chevron formátumot is felvonultat a kollekció, amelynek csúszásmentes darabjaival a nappaliban megkezdett padló kifuthat egészen a teraszra, így biztosítva a látvány folytonosságát a külső és belső terek között.

  A fahatású burkolatok örök kedvencek, amelyek otthonod bármelyik helyiségében jól mutatnak. A nappali padlóján épp olyan mutatós a meleg érzetet keltő, rusztikus fahatású járólap, mint a hálószobában vagy a fürdőszobában, ahol a famintás padló fokozza az intimitást. A fahatású lapok előnye, hogy esztétikusan kombinálhatók homogén és mintás fali csempével, de az anyaghatások mixelése terén is  érdemes a fahatásra alapozni, amely beton vagy cementhatású burkolatokkal ugyanolyan összhangba hozható mint a márványhatással.

  Az Elisir Royal fume színben, 20x120 cm méretben 10% kedvezménnyel kapható készletről
  Az Elisir Royal castano színben, 20x120 cm méretben 10% kedvezménnyel kapható készletről


  FAP Desert, a kőhatású burkolatok elegáns vonala outlet áron


  A FAP Desert csempéi és járólapjai a kőhatású  burkolatok kedvelőinek favoritjai. A Desert lapcsaládot outlet áron kínáljuk, egyes lapok esetében akár 40% kedvezménnyel. Aki semleges színeket felvonultató, időtálló burkolatra vágyik, annak itt a remek alkalom, hogy kifutó áron jusson hozzá egy olyan burkolatkollekció lapjaihoz, amelyre hosszú évek múltán is jó lesz ránézni. A Desert kollekcióban a sima, homogén lapok mellett 3d mintás falicsempék, finom, fényes motívumokkal díszített burkolatok és mozaikok is szerepelnek, amelyekkel izgalmas, látványos fürdőszobákat alakíthatunk ki.    

  A FAP Desert csempe család burkolatai fürdőszobaszalonunkban és webáruházunkban 15-40% kedvezménnyel vásárolhatók meg.


  Ha valami igazán egyedire vágysz - Atlas Concorde 3D Wall Carve


  A 3D Wall Carve kollekció a szobrászok kemény, egyedi munkáját idézi, hiszen a lapcsalád a kőfaragás művészetét alkalmazza a burkolatokon. A gyártó szakemberei kifejezetten ennek a családnak a megtervezéséhez fejlesztették ki azt az megmunkálási technológiát, amelynek alkalmazásával a csempék mintázata éppen olyan, mint egy kézi szerszámokkal megmunkált dombormű. A 3D Wall Carve burkolatkollekció visszafogottan natúr színeket kínál, egyúttal erős vizuális hatást kelt a különleges motívumoknak köszönhetően. A fehér, az elefántcsont és a gyöngy színű, lágy tónusú csempék a minimalista stílusú terekben különösen jól mutatnak legyen szó fürdőszobáról, nappaliról vagy akár stílusosan megtervezett közösségi térről. A kollekció különböző kreatív motívumokkal készül. A 3D Chisel, a vízszintesen farafott domborművek finom textúrája idézi, a 3D Whittle a szabálytalanul húzott vonalak ritmikus mozgását utánozza, míg a 3D Leaf modern levélmintával díszíti a falat.

  Az Atlas Concorde 3D Wall és Wall Carve burkolatai fürdőszobaszalonunkban és webáruházunkban 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg készletről.

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére