+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Hírek

Hírek
 • A modern fürdőszoba kellékei - 5 lehetőség a mai trendek nyomán

  A modern fürdőszoba kellékei - 5 lehetőség a mai trendek nyomán

  Egy modern, trendkövető, mégis időtálló fürdőszoba kialakítása ma már nem okoz nehézséget, hiszen a burkolatok terén legalább akkora a változatosság, mint amit a divat világa kínál. A színek, a felületi hatások és dekorációs elemek terén is hatalmas a mozgástér, ha nem vigyázunk el is veszhetünk az élvonalbeli olasz gyártól választékában. Íme néhány ötlet arra, hogy melyek egy igazán mai fürdőszoba kellékei.

  Egy modern fürdőszobának stílusa van, sőt úgy is fogalmazhatunk, hogy visszatükrözi tulajdonosának személyiségét. A burkolt falaknak és a padlónak az esztétikai szerepen túl azonban számos egyéb feladata is van. Ilyen lehet például, hogy a körültekintően kiválasztott csempe képes tágítani a teret, de a burkolat formátuma, mérete, matt vagy fényes felülete, a színek és minták ugyancsak lehetőséget ad az optikai játékra.
  A márvány-, a kő-, a fémes vagy a fahatás, sőt a 3 dimenziós dombornyomásokkal készülő burkolatok igazi stílusikonok, amelyek a lehetőségek egész tárházát kínálják. Jöjjön most 5 különböző ötlet, hogy mitől lesz modern az új fürdőszoba.

  Látványos lendület 3D fali lapokkal

  Az elmúlt évek fejlesztései újszerű megoldások egész sorát állították csatasorba, ezek között talán a leginkább látványos újítások a 3 dimenziós mintákkal készülő fali lapok terén születtek. Művészi részletességgel kidolgozott, kifinomult minták egész sorát fedezhetjük fel a csempéken, amelyek az egészen apró fürdőszobában is kiválóan érvényesülnek azáltal, hogy mélységet adnak a térnek és falakat olyan látványelemmé alakítják, amely olykor már felér egy képtárban szerzett élménnyel. A korszerű technológiával gyártott 3D burkolatokon a népszerű hullámos dombornyomások mellett találkozhatunk különféle botanikus mintákkal, virágokkal és levelekkel, vízszintesen végigfutó barázdákkal vagy éppen a vesszőfonásokra emlékeztető mintákkal, amelyek a fény- árnyékhatás mellett mozgalmassá teszik a teret.


  FAP Summer

  FAP Lumina Sand Art

  Atlas Concorde 3D Wall Carve

  Novabell

  Fókuszban a naturális színek és a világos csempék

  A friss és modern fürdőszobákra színvilágban hangsúlyos szerepet kapnak a semleges bézsek és a krémszínek, amelyeknek nagy előnye, hogy szinte bármilyen árnyalattal kombinálhatók, és a kisebb alapterületű, vagy szűk fürdőkben is ideális társnak bizonyulnak. Kifejezetten divatos a szürkésbarna taupe árnyalat, amely visszafogottan elegáns és jól alkalmazkodik a kisebb terek mellett a nagy alapterületekhez is. Továbbra is divatos csak fehér csempével burkolni a fürdőt, annál is inkább, mert a puritán fehérnek is ezernyi változata létezik mozaikokkal és dekorlapokkal kombinálva, ráadásul a fehérség nem köti meg a kezünket a szaniterek, a fürdőszobabútorok és az egyéb kiegészítők kiválasztásakor sem. Bátran játszhatunk vasalatok, a berendezés vagy a textilek színével. 

  Atlas Concorde Boost

  Marca Corona Multiforme Dune

  Marca Corona Mutiforme Dune

  Kombinációs kísérlet a szürke árnyalataival

  A szürke burkolatok között is olyan széles az árnyalatbeli spektrum, hogy komoly fejtörést okozhat a megfelelő szürke csempe kiválasztása. A szürke egy vagány, modern szín, amely a legegyszerűbb fürdőszobát is elegánssá teszi. A különböző tónusok variálásával ráadásul páratlanul kifinomult megjelenést kölcsönözhetünk fürdőszobánknak. A szürke fürdőszoba egyben biztosan hasonlít a fehérre: soha nem megy ki a divatból. További előnye, hogy egészen más arcot adhatunk fürdőszobánknak, ha cserélgetjük a kiegészítőket. Elég leváltani a törölközősort, vagy színben megújítani a kiegészítőket és máris dívát faraghatunk a szürke eminenciásból.

  Marca Corona Multiforme

  Marca Corona Multiforme

  Spa élmény kőhatású lapokkal a privát fürdőszobában

  A wellness helyiségek hangulatához hozzátartozik a nyugalom, a béke és a tisztaság érzése. Ha ezeket az emóciókat egy anyagban szeretnénk megtalálni, akkor a kőben kellene keresnünk. Éppen ezért olyan népszerűek a kőhatású burkolatok, amelyek visszaadják azt az élményt, amelyet egy relaxáló fürdőben élhetünk át, ahol körbevesznek bennünket az elemek. A kortárs építészet is egyre szívesen nyúl a természetes anyagok felé, a valódi kőburkolatok színét, mintázatát és tapintását visszaadó kőhatású burkolatok ezért egyre gyakrabban jelennek meg az otthonokban és nem csupán a padlón, de a fürdőszobák falain is.

  Világos fürdőszoba fényűző márványhatással

  A márvány divatja egyszerűen elkoptathatatlan, nem véletlenül használjuk rá a már-már elcsépelt jelzőt, hogy az időtlen elegancia szimbóluma. Az egyre elegánsabb és mind kifinomultabb márványhatású burkolatok folyamatosan fokozzák a jelenlétüket, ott vannak a legszebb és legmodernebb fürdőszobákban. A világos márványfelületek nemcsak nagyvonalúak, de a kombinációs lehetőségek terén sokoldalúak is. Színes lapokkal és fahatású burkolatokkal is társíthatók, sőt a márványhatású dekorlapok valamint a mozaikok világa is olyan gazdaggá vált, hogy a díszítőelemekkel játszva könnyedén alkothatunk fiatalos, nőies, visszafogott vagy akár egészen meghökkentő márvány fürdőszobákat.

  Forrás: csempekor.hu
Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére