+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Hírek

Hírek
  • Geberit higiéniai berendezés bevezető áron

    Geberit higiéniai berendezés bevezető áron

    Az eddigi legkedvezőbb áron kínálunk higiéniai berendezést, vagyis zuhanyfunkciós wc-t. A Geberit Aquaclean szériájának új modellje, az Alba esztétikus és kompakt bidés wc a fürdőszobába.
  • Novabell csempék áprilisban 15% kedvezménnyel

    Novabell csempék áprilisban 15% kedvezménnyel

    Új hónap, új kedvezmény! Az április sem marad akció nélkül a Sióház fürdőszobaszalonjában. Ezúttal egy újabb tradicionális olasz csempegyár, a Novabell fali burkolatait és járólapjait kínáljuk akciós áron, 15% kedvezménnyel.
  • Készülj a húsvétra velünk!

    Készülj a húsvétra velünk!

    Készüljünk együtt a húsvétra! Ha az ünnepi hosszú hétvégén a kertben is tevékenykednél, akkor hoztunk néhány ötletet, mivel dobhatod fel a ház környékét. 
  • Tavaszi játék: teraszépítés

    Tavaszi játék: teraszépítés

    A tavasznál aligha találhatunk megfelelőbb időszakot arra, hogy újra gondoljuk, átalakítsuk a kertet vagy a teraszt. Segítünk inspirálódni, ha megjött a kedved a kert átalakításhoz!
  • Nyílászáró értékesítő munkatársunkat keressük

    Nyílászáró értékesítő munkatársunkat keressük

    A Sióház Centrum Kft. új munkatársát keresi nyílászáró értékesítő munkakörbe. Ha szívesen vennél részt építőanyagkereskedő cégünk új üzletágának fejlesztésében jelentkezz hozzánk!
  • Pasztell fürdőszoba karakteres szaniterekkel

    Pasztell fürdőszoba karakteres szaniterekkel

    Megmutatjuk hogyan alkothatsz pasztell fürdőszobát úgy, hogy az összhatáson nem uralkodik el a feminin jelleg. Ismerd meg a márciusban 15% kedvezménnyel FAP Ceramiche Milano Mood csempecsaládját fürdőszobaszalonunk bemutató boxán keresztül. 
  • SPC, a vízálló melegburkolat

    SPC, a vízálló melegburkolat

    A melegburkolatok kapcsán egyre gyakrabban hallod az SPC kifejezést, de nem tudod, hogy mi az? Segítünk! AZ SPC vízálló padlóburkolat, ami a mintájtától függően pontosan úgy néz ki, mint a valódi fa parketta vagy egy kőhatású járólap.
  • Fürdőszoba látványterv természetközeli hangulatban

    Fürdőszoba látványterv természetközeli hangulatban

    A zöld igazi jolly joker, különösen mióta a lakberendezést meghódította a biofíl design irányzat. A zöld szín, valamint a növények látványa nyugtatóan hat az elménkre még akkor is, ha a zöld levelek nem valódiak, hanem a fali csempéről köszönnek vissza.
  • Év végi nyitvatartásunk

    Év végi nyitvatartásunk

    Év végi nyitvatartásunk a szokások szerint kicsit másképp alakul, mint a hétköznapokban. Idén december 18-ig várjuk vásárlóinkat és partnereinket építőanyag kereskedésünkben és fürdőszobaszalonunkban, majd egy rövid ünnepi szünetre megyünk.
  • Travertin, márvány, fahatás - ezek a burkolat trendek várhatók 2024-ben

    Travertin, márvány, fahatás - ezek a burkolat trendek várhatók 2024-ben

    Kíváncsi vagy, hogy melyek a legújabb trendek a burkolatok világában? Hoztunk néhány példát, ha szeretnéd látni mi lesz a meghatározó 2024-ben.
  • Karácsonyi foglalkoztatófüzet a legkisebb ezermestereknek

    Karácsonyi foglalkoztatófüzet a legkisebb ezermestereknek

    Malterrel és Centivel gyerekjáték az ünnepi várakozás. Töltsétek le foglalkoztatófüzetünket és  legyetek részesei a kalandnak.
  • Sikeres volt a halloween túra, előkerült a Sió Házirém

    Sikeres volt a halloween túra, előkerült a Sió Házirém

    Rémesen jól szórakozott mindenki, aki ott volt a Sióház Centrum első Halloween túráján. Közel 300-an vettek részt a Sió Házirém nyomában című programunkon.
  • Vadonatúj melegburkolati kollekció a házban

    Vadonatúj melegburkolati kollekció a házban

    Nem könnyítjük meg  a dolgod, ha abban kell döntést kell hoznod, hogy melyik melegburkolatot válaszd otthonodba. Kereskedésünkben egyetlen soron csak a laminált padlóból 100 különböző verzióval találod szemben magad.
  • I. Sióház Halloween körtúra

    I. Sióház Halloween körtúra

    A Sióház réme megszökött! Utolsó ismert tartózkodási helye Töreki. Segítesz megtalálni? Gyere velünk egy könnyű, 3 km-es túrára, amelyen Halloween árnyékában a rém nyomába eredünk!
  • Itt a nagy wc szépségverseny

    Itt a nagy wc szépségverseny

    Furcsán hangzik? Pedig nincs ebben semmi különös. A wc kiválasztásakor nemcsak a funkcionális előnyök győznek meg minket, hanem a külsőségek is. A legszebb toaletteket menő dizájnerek, formatervezők álmodják meg komplett fürdőszobai szaniter családok részeként. Ez is jelzi: egyáltalán nem mindegy, hogy a wc milyen alakot ölt. Mutatjuk a legszebbeket és cikkünk végén az is kiderül, hogy a Csempekör vásárlók értékítélete alapján melyik darab a nagy wc szépségverseny győztese.
  • Segítsünk Beninek

    Segítsünk Beninek

    Nincs is jobb, mint a nyár utolsó napján vitorlásokról nézni a balatoni naplementét. Augusztus 31-én munkatársainkkal vitorlás csapatépítő rendezvénnyel búcsúztattuk a nyarat, ami egyben támogató program is volt Kühnle Beni rehabilitációs kezeléseinek támogatására.
  • Újdonság: dizájnkaspók és díszkavicsok kínálatunkban

    Újdonság: dizájnkaspók és díszkavicsok kínálatunkban

    Új termékkörökkel bűvült kínálatunk. Ha szeretnéd otthonosabbá tenni a kerted vagy a teraszod, esetleg otthonod belső tereibe keresel mutatós kaspókat, akkor gyere és nézz szét nálunk.
  • Spanyol csempeújdonságok a fürdőszobaszalonban

    Spanyol csempeújdonságok a fürdőszobaszalonban

    Újabb prémium gyártó burkolataival erősítettünk a Csempekör tagjaként. Fürdőszobaszalonunkban már megtekinthetők a valenciai Colorker csempéi és járólapjai, amelyek elegánsak, letisztultak és minőségben is a felső kategóriát képviselik.
  • 2023 burkolat trendjei

    2023 burkolat trendjei

    Új év, új trendek. A burkolatok világában a 2023-as vonulat nem sokban tér el a tavalyitól, továbbra is velünk vannak a természet ihlette részletek, a vibráló árnyalatok, a fenntarthatóság iránti törekvés és a szín, amely mindent megtestesít, amit összefüggésbe hozhatunk a környezettel: a zöld. A szín, ami tavalyelőtt nagy erővel robbant be a köztudatba és egy egyelőre kirobbanthatatlannak tűnik. Jöjjön most 5 meghatározó jellegzetesség, ami 2023-ban a csempedivatot jellemzi.
  • A modern fürdőszoba kellékei  -  5 lehetőség a mai trendek nyomán

    A modern fürdőszoba kellékei - 5 lehetőség a mai trendek nyomán

    Egy modern, trendkövető, mégis időtálló fürdőszoba kialakítása ma már nem okoz nehézséget, hiszen a burkolatok terén legalább akkora a változatosság, mint amit a divat világa kínál. A színek, a felületi hatások és dekorációs elemek terén is hatalmas a mozgástér, ha nem vigyázunk el is veszhetünk az élvonalbeli olasz gyártól választékában. Íme néhány ötlet arra, hogy melyek egy igazán mai fürdőszoba kellékei.
Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére