G-BSL85KGH31
+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Ajánlatok

Ajánlatok
 • Márciusban 15% kedvezmény a NovaBell burkolatokra

  Márciusban 15% kedvezmény a NovaBell burkolatokra

  Márciusban tavaszköszöntő kedvezménnyel várjuk azokat, akik burkolatvásárlást terveznek. Az olasz Novabell fali és padlóburkolatai március 31-ig 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

  A március a Novabell hava . A kifinomult burkolatairól ismert olasz gyártó bel- és kültéri lapjai közül kínálatunkban megtalálhatók a legszebb kő-, fa- és márványhatású, valamint az indusztriális jellegű, fémes felületi hatással rendelkező burkolatok, de a szortimentből nem hiányzik a homlokzat, a lábazat vagy kerítések és támfalak díszítésére alkalmas téglaméretű lap sem.

  A Novabell erőssége nemcsak a magas minőségben és a látványos megjelenésben rejlik. A gyártó kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a belső és külső terek összhangjára, ezért a lapcsaládok úgy készülnek, hogy ugyanaz a dizájn 10 mm-es beltéri és 20 mm-es kültéri változatban is készül.
  Ezzel a Novabell nemcsak követi, de rá is erősít arra a trendre, amely az elmúlt néhány évben jellemzi az építészeti projekteket, és amely a teraszokat a lakásbelső kiterjesztéseként, folytatásaként értelmezi. Ha azonos burkolatot használunk otthonunk belső tereiben, vagy legalább is a nappaliban és az azzal összeköttetésben álló teraszon, azzal könnyedén elmoshatjuk a határokat a benti és a kinti élettér között. A terek egybenyitásával a vizuális folytonosság jegyében igazán impozáns hatást érhetünk el, amitől aztán a teraszok tavasztól őszig valóban a szabadtéri nappalinkként szolgálhatnak.

  Kőhatású összhang

  A Novabell csempecsaládjai között számos kőhatású burkolatkollekciót találunk, így a Norgestone vagy a Thermae is alkalmas arra, hogy természetes, letisztult tereket alakítsunk ki segítségükkel. Az egyik legújabb kollekció, a Lounge a minimalista stílus kedvelőit veheti le a lábáról. A lapcsalád különlegessége a levélszerű, 3D mintás faliburkolat, de a természetes követ hűen idéző padlólapok is figyelemre méltóak.

  Fahatás kint és bent

  Az otthonos és barátságos hangulathoz minden otthonban szükség van a fára, mint alapanyagra. A fahatású burkolatokkal fokozhatjuk otthonunk meghittségét különösen akkor, ha a fára megtévesztésig hasonlító hidegburkolatot választunk. A Novabell Artwood kollekciójának lapjain a gyártó korszerű nyomási technológiájának köszönhetően a fa egyenetlenségei is látszanak. Az Artwood burkolatot a hálószobától a nappalin át otthonunk bármelyik helyiségében használhatjuk, sőt akkor tesszük a legjobban, ha a teraszra is kifuttatjuk a 2 centis változatot.

  Szolid csillogás, fémes felület

  A Novabell Forge Metal kollekciója azon lapcsaládok közé tartozik, amelyek 2 centis kültéri és hagyományos beltéri változatban is elérhetők. Az ipari jelleget hordozó dizájn burkolatok között a Forge Metal olyan, mint egy visszafogott rockstar, aki képes feltűnést kelteni, de az erőteljes önkifejezés helyett inkább a zenére koncentrál. A fémes Forge Metal kollekció belesimul a környezetbe és akkor is jól néz ki, ha kő-vagy fahatással házasítjuk.

  A kültéri burkolás alapját ma már a 2 centis lapok jelentik

  A 30 éves múltra visszatekintő Novabell mindig is élen járt a technológiai újításokban. A gyár úttörő szerepet töltött be a 2 cm-es kültéri burkolatok gyártásában. Bő 10 évvel ezelőtt, az első termékek megjelenésekor ezek az extra vastagságú lapok a kőporcelán burkolatok új generációját képviselték.
  A legújabb széria, amely az OutWalk20 márkanév alatt fut, rendkívül széles termékkínálattal rendelkezik a 2 centis lapok szegmensében. Az időjárási viszontagságokat jól tűrő, a nagy hőingadozásnak és az extrém UV sugárzásnak is ellenálló kültéri lapok teraszok, medenceterek burkolására, kerti tipegők kialakítására is alkalmasak. Az előnyök sorát folytatva a Novabell 2 cm-es burkolatai könnyen tisztíthatók, felületük csúszásmentes és tűzálló, sem lúg, sem sav nem kezdi ki a lapokat és a moha sem tapad meg rajtuk.
  A műszaki sokoldalúságot illetően a Novabell kültéri lapjaival a változatos méreteknek köszönhetően látványos felületeket lehet képezni. A modulárisan különböző mintákban fektethető burkolólapokkal akár kirakóst is játszhatunk.


  Outwalk 30 - a nagy forgalmú helyek kültéri burkolata

  A Novabell fejlesztési törekvése  a kültéri burkolatok terén megállíthatatlan, a 20 mm anyagvastagság után piacra dobták a 30 mm vastag kültéri burkolatokat is, amelyek még ellenállóbbak és stabilabbak a már elterjedtebb 2 centis lapoknál.

  A kőporcelán kültéri lapok új oldala mutatkozik be az újszerű 3 centis burkolatokkal, amelyek még stabilabbak és ellenállóbbak, mint a 2 centis társaik. Az extra anyagvastagságnak köszönhetően ezek a burkolatok nemcsak a privát szférában, hanem olyan közterületeken vagy nyilvános helyeken is felhasználhatók, ahol nehézjárművek is közlekednek. A 30 mm-es anyagvastagságnak hála a lapok extra teherbíróképességgel rendelkeznek, így wellnessközpontok medence- és napozótereinek kialakításához valamint forgalmasabb autóbeállók aljzataként is hasznosíthatók, alkalmazhatók akár járdák illetve kerékpárutak burkolataként, de vasútállomásokon vagy reptereken is biztos alapot adnak a közlekedésnek.
  A 3 centis lapok az extra vastagságból eredő súlyuknak köszönhetően annyira stabilak, hogy garázsbejárók burkolásakor sem szükséges ragasztóágyba fektetni azokat. Amennyiben a területen döntően személygépkocsik (és nem nagy súlyú járművek) közlekednek, akkor a lapok szárazon is burkolhatók.

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére