G-BSL85KGH31
+36 84 310 681 siohaz@siohazcentrum.hu Hétfő-Péntek: 07:00 - 16:00, Szombat: 08:00 - 12:00

Ajánlatok

Ajánlatok
 • A térben álló kádak reneszánsza

  A térben álló kádak reneszánsza


  Az utóbbi években ismét virágkorukat élik a szabadon álló kádak, amelyek a nagyobb fürdőszobák karakteres darabjai.


  A térben álló kádak reneszánsza

  Hajdanán csak térben álló kádak léteztek, ahogy azt a régi idők filmvilágából ismerhetjük, mivel akkor még nem volt technológia arra, hogy „rátoljuk a falra”, de a legtöbb esetben még külön fürdőszoba helyiség sem volt. Később a fürdőszobai kultúra fejlődésével megjelentek a különböző helytakarékos kialakítási módok is ennek köszönhető a falhoz vagy sarokba épített kádak átvették az egyeduralmat. Ezt a több évtizedes uralmat kezdték el az utóbbi években megbontani ismét a szabadon álló kádak, amelyek a nagyobb fürdőszobák karakteres darabjaiként ismét virágkorukat élik.

  Mire figyeljünk vásárlás előtt?

  Nem gyakran fordul elő életünk során, hogy kádberuházáson törjük a fejünket, így érdemes több szempontot figyelembevéve körül járni a témát annak érdekében, hogy átgondolt, hosszú távra szóló döntést hozhassunk. A kád tipikusan olyan nagy vétel, ahol nem feltétlenül a termék ára a döntő tényező, ha valaki az elégedettségét szeretné maximalizálni.  Egy kádnak 15 év múlva is szépnek, kényelmesnek és biztonságosnak kell lennie, ezt tartsuk leginkább szem előtt.

  Hány év garanciát kapok a kádra?
  Az M-Acryl térben álló kádjaira 15 év garancia jár, ez jelenleg a piac legjobb garancia ajánlata.

  Mennyire erős a kádhéj?
  Legyen kívül esztétikus, belül biztonság: a kádanyagnak bírnia kell a szélsőséges hőmérsékletet, a fürdőző testsúlyát, karcolásmentesen kell tűrnie a ráejtett fém zuhanyrózsát, deformálódás nélkül kell bírnia az éveket.

  Hogyan biztosítja ezt a tartósságot az M-Acryl?

  A kádhéjon 3 erősítőréteg található. 4,5 mm vastag öntött szaniterakril (ez a külső felület) alatt található az első speciális üvegszálas-gyantás keverék merevítés, majd a kádfenék részen (12 mm-es forgácslap), ezután a második és harmadik réteg erősítés. Így az M-Acryl kád döbbenetesen erős és tartós, mégis meglepően könnyű.

  Hol gyártják az M-Acryl kádakat?
  Az M-Acryl több, mint két évtizedes magyar márka, a termékek 100%-ban Európában készülnek.

  Sárgulásra hajlamos a kád?
  A régi műanyagkádak bizony sok esetben sárgultak az évek alatt az UV-től, a kezeletlen víz és az agresszív vegyszerek hatására. Az M-Acryl a gyengéd tisztítószerek mellett ezt úgy oldja meg, hogy kimagasló minőségű szaniterakrilt használ, ami örökkön hófehér.  A végeredmény egy 15 év múlva is ragyogóan hófehér kád.

  Milyen „dizájnos” a túlfolyó?
  Az M-Acryl szabadon álló kádjainál a króm dizájn túlfolyón folyik el a túlzott mennyiségű víz. A króm karcolástűrő, könnyen tisztítható, sima felülete miatt a hagyományos túlfolyókhoz képest nehezebben telepszik meg a belső felületén a penész, ezért sokkal higiénikusabb is.

  Biztos és erős lábszerkezet.
  Az erős lábazat magától értetődő előnye a stabilitás: részben a kádláb szerkezete és mérete biztosítja, hogy fürdőzés közben Ön ne dőljön fel a káddal együtt.

  Ugyanilyen fontos, hogy egyenletesen veszi le a terhet az akrillemezről és adja át a súlyt a padlónak. Az M-Acryl kádak vásárlása esetén már felszerelve kapja a kádlábakat, hogy ezzel is könnyítsük az elhelyezési műveletet.

  Gyönyörű oldalburkolat
  A kádat nevezhetjük fürdőszobánk ékének is, ezért fontos döntési szempont a funkció mellett az esztétikum is. Az M-Acryl tervezői mindig naprakészek a lakberendezési trendekben, figyeljük a vásárlói visszajelzéseket, követjük a nemzetközi trendeket. A választható oldalburkolat olyan tökéletes illeszkedéssel simul rá a kádra, mintha vákuum csomagoltuk volna. A termékek fehér, fekete és matt fekete kivitelekben elérhetőek.

  Kényelmes lefolyó

  „Klikk”, elzárta a vizet, tölti a kádat. „Klakk”, újra lefolyhat a víz. Ezért hívjuk „click-clack lefolyónak”, mert nem kell a szokásos fémpogácsát csavargatni tusfürdős kézzel a kád oldalán: egy gyors mozdulat lábujja lusta érintésével és máris folyik a víz (vagy marad a kádban).

  AJÁNDÉK MINDEN M-ACRYL SZABADON ÁLLÓ KÁDHOZ

  2022. szeptember 20- december 23. között bármely M-Acryl szabadon álló kádhoz ajándékba kap egy finom illatú 500 ml-es kádtisztítót és egy puha mikroszálas törlőkendőt.

  Keresd az M-Acryl termékeket a kijelölt Újház kereskedésekben! Nézz szét bemutatótermeikben és a megfelelő termék kiválasztásában kérd szakértői kollégáink segítségét! 

Close
X


Sióház Centrum Kft.

Cím: 8600 Siófok, Ipar u. 2. 
Központi tel.: +36-84/310-681
Fax: +36-84/999-623
e-mail: siohaz@siohazcentrum.hu

Nyitvatartás

H-P: 7-16 óra
Sz: 8-12 óra
​V: Zárva

Ugrás az oldal tetejére