Telefon: +36 30 123 4567

Elérhetőségeink

Tel.:
+36-84/310-681
Fax:
+36-84/999-623
Email:
Cím:
8600 Siófok, Ipar u. 2.

Nyitva tartás

Hétfő:
7.00 - 16.00
Kedd:
7.00 - 16.00
Szerda:
7.00 - 16.00
Csütörtök:
7.00 - 16.00
Péntek:
7.00 - 16.00
Szombat:
8.00 - 12.00
Vasárnap:
Zárva

A-Beton

Az A Beton Térkő Zrt. és a Viacolor Kft. a hazai beton burkoló gyártók két legrégebbi meghatározó szereplőjének összeolvadásával 2002 februárjában létrejött az A Beton-Viacolor Térkő Rt. Gyáraikból a mai napig több, mint 10 millió négyzetméter térkövet értékesített. Társaság célja: az építőiparban, a környezetkialakításban, a park- és kertépítésben szükségszerűen jelentkező minőségi igények kielégítése.


EXKLÚZÍV:

Savaria

Az örök idők fénye

 

antik térburkoló, térburkoló kő, burkoló, abeton A nosztalgia, és a régi korok idilli hangulata soha nem megy ki a divatból. Amikor a történelem szele megérinti a lelkünket, leírhatatlan érzés kerít hatalmába: minden olyan régi, de mégis új. Ha ez a legendás hangulat az ember szívét rabul ejti, akkor a környezetében is ezt látja szívesen.

A Savaria térkő pont ezt a boldog békeidőkre emlékeztető életérzést varázsolja az Ön világába!

Villa Urbana

A mediterrán kényelem

 

villa urbana térburkoló, térburkoló kő, burkoló, abeton Idézze fel egy élményekben gazdag nyaralás emlékeit: tenger, szikrázó napsütés, séta az ódon házak között a hűs sikátorokban.


A Villa Urbana térkő szabálytalan éleivel, rusztikus felületével és lágy színárnyalataival a mediterrán települések hangulatát teremti meg az Ön udvarában is!

Via Casa

Időtálló megoldás

 

villa urbana térburkoló, térburkoló kő, burkoló, abeton A Via Casa különleges harmóniát képvisel. Rusztikus megjelenésével a régi idők értékeit csempészi bele a ma élő ember hétköznapjaiba, miközben időtálló megoldásával, markáns, széles fugáival üzen a jövő generációnak. Kevert színű változatai a természet kreativitását, szürke felülete a bazaltburkolatú utcákat idézik.
Antikolt változata a rusztikusság fokozásával még erőteljesebb hatást kelt, tökéletes megoldást nyújtva akár műemléki környezetben is.
Sokoldalúan kialakítható felülete miatt kisebb és nagyobb tereken egyaránt jól mutat.
 


Via Casa Antik

Időtálló megoldás.

 

villa urbana térburkoló, térburkoló kő, burkoló, abetonA Via Casa Antik különleges harmóniát képvisel. Rusztikus megjelenésével a régi idők értékeit csempészi bele a ma élő ember hétköznapjaiba, miközben időtálló megoldásával, markáns, széles fugáival üzen a jövő generációnak. Kevert színű változatai a természet kreativitását, szürke felülete a bazaltburkolatú utcákat idézik.
Antikolt változata a rusztikusság fokozásával még erőteljesebb hatást kelt, tökéletes megoldást nyújtva akár műemléki környezetben is.
Sokoldalúan kialakítható felülete miatt kisebb és nagyobb tereken egyaránt jól mutat.


Matrix

Egyedi. Modern. Látványos.

 

villa urbana térburkoló, térburkoló kő, burkoló, abeton A Mátrix… modern egyszerűségével egy szempillantásra rabul ejt minden tekintetet. Letisztult, elegáns, minimalista megjelenése teszi különlegessé minden elemét.
A széles fugáknak köszönhetően látványát tökéletes összhang jellemzi. Trendkövető és változatos formavilága a nagyobb tereken valódi élményt garantál.

Antik

Az A Beton-Viacolor Térkő Zrt. újdonsága a romantikus összképet, rusztikus formát és sokszínűséget nyújtó AB Antik térkő.

 

antik térburkoló, térburkoló kő, burkoló, abetonAz AB Antik egy olyan klasszikus térkőtípus, amelynek előállítási technológiája természetes hatást kölcsönöz a térkőnek. Ez a típus is fagyálló térkő, mind a modern mind a régi épületekkel harmonizál.
Kiválóan alkalmas gyalogos és gépjárművel való közlekedésre. Egyszerűen beépíthető és gazdaságos, különösen sokoldalú térkő.

Linea

A különböző kövek és színek variációjával az AB Linea teret nyújt az egyéni elképzelések megvalósítására.

 

linea térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagKülönösen építészek számára jelent kihívást és rejt nagyvonalú lehetõségeket. A fehér, homok, lazac, beige és variációik harmóniát teremtenek környezetükkel.

 

 

Elõnyei:

variációs lehetõség

keskeny fugával ideális járófelületet biztosít

Nostalit

Nostalit romantikus hangulatot keltõ, rusztikus útburkolat, melyet természetes, hullámos élkiképzés és markáns fugakép jellemez.

 

nostalit térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagNosztalgikus és különlegesen elegáns burkolatfelület alakítható ki a Nostalit kőtípussal. Természetes hatását kevert színeinek (feketerózsa és rozsdabarna) és hullámos élkiképzésének köszönheti.

A markáns fugakép kiemeli a kő formáját. Élletörés nélkül, durva szemcséjű feltétréteggel készül.


Rusztika

A rusztika gyorsan fektethető, finoman tagolt felületet biztosít.

 

rusztika térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagAz Abeton rusztika térkő egyaránt alkalmas kis és nagy terek burkolásásra.

 

 

 

Elõnyei:

 • Jól használható teraszoknál, kerti utaknál,
 • összhatásban olyan, mintha a felület apró kövekbõl állna,
 • rugalmas burkolat - nincs fagyrepedés,
 • felbontás után újra rakható,
 • sajátkezűleg is lerakható,
 • könnyen kezelhető és környezetbarát,
 • különböző minták és színek számos ötletes megoldást kínálnak,
 • térburkolat egy életre.


Livello

A LIVELLO kõcsaládot mosott felülettel gyártjuk, három (tégla, kocka, félkő) enyhén íves, kissé tört oldalvonalú négyszögletes formában, amellyel rusztikus burkolatot lehet kialakítani.

 

livello térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyag2004-től több új termékkel jelenünk meg a piacon. A Livello kőcsaládot 7 cm-es vastagságban gyárjuk, mellyel a rusztikus kőburkolatot tudjuk kialakítani.

 


Klasszik

Egy modern burkolat, mely a régi formák hagyományit idézi fel.

 

A sarkok és szegélyek enyhén lekerekitettek ami által idõtlen eleganciával rendelkezõ harmonikus fugaképpé alakulnak. Az egymással teljes összhangban lévõ kõformák gondoskodnak a beépítési lehetõségek sokaságáról. A köveket és íveket akár kézmûves technikával egyszerûen formázhatjuk meg. A Klasszik paliszádok teszik teljessé a leírt rendszert, illetve bõvítik az elhelyezkedések és lerakások lehetõségeit. Mosott felülettel is megrendelhetõ.


Velence

A Velence térkő kiválóan alkalmas kocsibejárók és nagy forgalmú terek burkolására.

 

velence térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagAz AB Velence a felhasználóknak nagy szabadságot biztosít, mert három különböző formában illetve méretben s öt színben kapható.

Az illeszkedés tökéletessége az AB Velence térkövet különösen alkalmassá teszi kocsibejárók, nagy forgalmas területek burkolására.

 

Elõnyei:

 • jól terhelhető
 • sokféle mintázat


Venturo

Egy rendkívüli útburkolórendszer a legkülönbözőbb alkalmazásokra!

 

venturo térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagA VENTURO burkolat egyaránt alkalmas a modern építészet, valamint az elmúlt  századok építészeti stílus igényeinek kielégítésére.
A különböző kövek és színek variációjával a VENTURO alkalmat kínál az egyéni  elképzelések megvalósítására. Különösen ideális lehetőség és kihívás ez az  építészek számára.

 

Az egy kőformát és egy színt tartalmazó felülettől a több formájú követ és több színt használó felületig szinte megszámlálhatatlan mintakombináció alakítható.

 


Duna (őszilomb)

Az AB Duna fodorkõ levélformája biztosítja a rendkívül jó összhatást.

 

duna (őszilomb) térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagElsősorban a nagyobb térfelületek (strandok, közterek, udvarok) kiváló tereprendezője. A szorosan ölelkező, pikkelyszerűen lerakott kövezet hamar magára vonja a figyelmet, hiszen igencsak dinamikusabbá, izgalmasabbá varázsolja környezetét, miközben megőrzi annak tökéletes harmóniáját. Egyedi formaváltozatai, különleges, őszies színkombinációi rendkívül ötletgazdag megoldásokat kínálnak. Rugalmas felhasználású, abszolút időtálló és fagyrepedésmentes termék, mellyel érdemes hosszú távra tervezni.
 

Elõnyei:

 • erõs kötés
 • könnyen fektethetõ
 • természetes hatás
   


STANDARD:


Arco

Az ARCO burkolókõbõl készített burkolat hullámai harmonikusan simulnak a zöldfelületekhez, valamint a különböző vonalvezetésű függőleges szerkezetekhez egyaránt.

 

arco térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagÉpítményeink leggyakrabban szabályos alakú, egyenesekkel határolt geometria formákból állnak. Ezért természetes igény, hogy a sok egyenes vonalat a lehetõségekhez mérten ívekkel váltsuk ki.
A különbözõ színek kombinálásával különleges felületek, hatások alakíthatók ki a burkolaton belül, amelyek az esztétikai célon túl egymás melletti felületek funkcionális megkülönböztetésére is alkalmasak.

 
Borostyán

Az AB Borostyán modern, elegáns térkő.

 

borostyán térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagAlkalmas közterületek burkolására. Gazdag forma- és színkínálata az egyéni felhasználó számára is biztosítja, hogy a legmegfelelõbb és az otthonához leginkább illõ követ válassza. Keskeny fugával kiküszöbölhető a talaj egyenletlensége.

 


Korzó

Az AB Korzót mintha egyenesen a kertépítési feladatokra szánták volna.

 

korzó térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagMindegy, hogy az õszi lomb színei, a szürke, a vörös vagy barnás árnyalat mellett dönt, sorban, halszálka vagy parketta mintában fekteti, az AB Korzó minden esetben mutatós felületet ad. Ez a 4 cm vastagságú, klasszikusan egyszerû formájú térkõ kiválóan alkalmas teraszok, ház körüli járdák, lapostetõk burkolására.
 


Kertilap

Többféle színben készül, tisztítása egyszerű.

 

kertilap térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagLapos tetők teraszok és kerti utak gyors könnyű burkolására szolgál.
 

 

 

Elõnyei:

 • könnyű és gyorsan lerakható.


Balaton

Az AB Balaton térkövet a harmonikus forma és nagyfokú terhelhetőség jellemzi.

 

balaton térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagA klasszikus és a modern épületeknek, valamint a természetes tereknek egyaránt kitűnő háttere, stílusos kiegészítője lehet a BALATON HULLÁMKŐ. Enyhén hullámos mintázata nyugalmat sugároz, a precízen illeszkedő kövek erősen zárt egységet alkotnak. Ezért jól alkalmas a kisebb és nagyobb felületek burkolására is.

Különösen környezetbarát típus, mivel letisztult formavilága tökéletesen kapcsolódik akár egy finomabb pázsithoz, ugyanakkor durvább környezetét is könnyedén megszelídíti. A viszonylag kisebb méretezésű darabok igen változatos szerkezetet (parketta, futó vagy halszálka-kötést) és mozaikos elrendezést, egyedi, színes jeleket valósíthatnak meg. A hullámos szélek szegély nélkül is esztétikus lezárást kapnak.
Saját kezűleg, egyszerűen lerakható, felbontás után pedig újrarakható. Csúszásmentes, só- és fagyálló térkő.

 

Előnyei:

 • jó terhelhetõség
 • nem csúszik
 • só- és fagyálló
 • rugalmas burkolat - nincs fagyrepedés
 • felbontás után újra rakható
 • sajátkezűleg is lerakható
 • könnyen kezelhető és környezetbarát
 • a különböző minták és színek számos ötletes megoldást kínálnak
 • térburkolat egy életre


Uni kőcsalád

Az UNIverzális, ideális forma.

 

UNI kőcsalád térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagMinden oldalra kiterjedõ sík felületekkel bíró törtvonalú fogazott kapcsolatok révén optimális kapcsolódó hatású, amely egyedülállóan nyomó- és húzóigénybevételek felvételére is képes. Oldalai klasszikus 1:2 arányúak, ezért több mintában fektethetõ: halszálka, futó vagy parkettakötésben. Terhelhetõsége halszálka kötésben a legnagyobb.

A kõ 6 és 8 cm-es vastagságban, valamint él letörés nélkül (kerékpárútkõ) is kapható. Az azonos formák és méretek lehetővé teszik, hogy a burkolaton belül - az Ön igényeinek megfelelően - többféle kő felhasználásával lehessen a felületet kialakítani.


Mecsek

Kettős kötésű burkoló, ipari, kereskedelmi és lakóövezetbe.

 

mecsek térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagA már ismert dupla fogazat érvényesíti a kő specifikus formáját az elkészült felületen. Ez a rendszer minden nagy megterhelésnek kitett felületen is kiválóan alkalmazható.

 

 


Előnyei:

 • nagy terhelhetőség
 • gazdag színválaszték
 • széles körben alkalmazható (pl. utcák és vasúti átjárók burkolásánál)
 • sajátkezűleg is lerakható
 • könnyen kezelhető és környezetbarát
 • a különböző minták és színek számos ötletes megoldást kínálnak
 • térburkolat egy életre


Róna

Az AB Róna a halk átmenet térburkolata.

 

róna térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagA róna térkő fuga nélküli, sima felülete minden jármű és keréktípus rázkódásmentes gördülését biztosítja. Ideális kerékpárok, toló-, bevásárló- és babakocsik közlekedéséhez, de görkorcsolyázásra is.

 

 

Elõnyei:

 • jó terhelhetőség
 • nem csúszik
 • só- és fagyálló
 • zajelnyelés
 • különösen alkalmas kerékpárutak építésére.


Gyepkő

A Gyepkő valódi kerti kő.

 

gyepkő térburkoló kő, térburkoló, abeton, burkoló, burkolás, építőanyagA GYEPKŐ egy életre szóló, páratlanul univerzális térburkolat, mely különösen meghitt kapcsolatba kerül tágabb környezetével. Garázsbejárók, parkolók, lépcsők, egyéb zöldövezetek elengedhetetlen dekoratív kelléke. Tökéletesen elválaszt, közrefog, beborít vagy tagol akár nagyon különböző térrészeket is, keresztszerűen pedig megerősít bármilyen összetételű talajt vagy meredekebb partoldalt, ezáltal nagyon masszív, szinte korlátlan teherbírást biztosít.

Szerény, mégis jól variálható rácsminta jellemzi. Gyeppel elvegyülve rendkívül természetes hatást kelt, így észrevétlenül képes beolvadni az őt körülvevő színes tájba. Külön szegélyt ezért sem feltétlen igényel. Rugalmasan kezelhető anyag, de a beépítés módja a tervezett vagy előírt terheléshez igazodik.

 

Elõnyei:

 • jó terhelhetõség
 • nem csúszik
 • só- és fagyálló