Telefon: +36 30 123 4567

Elérhetőségeink

Tel.:
+36-84/310-681
Fax:
+36-84/999-623
Email:
Cím:
8600 Siófok, Ipar u. 2.

Nyitva tartás

Hétfő:
7.00 - 16.00
Kedd:
7.00 - 16.00
Szerda:
7.00 - 16.00
Csütörtök:
7.00 - 16.00
Péntek:
7.00 - 16.00
Szombat:
8.00 - 12.00
Vasárnap:
Zárva

Bramac

Miért Bramac tetőrendszer?

Bramac tető - Egyszerűen hosszabb az élettartama.

Összehasonlítva más tetőfedőanyagokkal a betoncserép szilárdsága az idők folyamán folyamatosan növekszik, így hosszú évtizedeken át képesek elviselni a szélsőséges időjárási hatásokat.

Bramac tető - A legnagyobb esőnek is ellenáll.

Bramac tetőrendszereket rendszeresen tesztelik Európa legnagyobb szélcsatornájában, Németországban. Az eredmények bizonyítják: a Bramac tetők szélsőséges időjárás esetén is a legmagasabb védelmet nyújtják.

Bramac tető - A legnagyobb vihart és szelet is bírja.

A Bramac tető szerkezeti adottságaiknak köszönhetően jelentősen kevesebb viharkár keletkezik Számtalan, védelmet nyújtó rendszerelem alkalmazásával viharbiztossá tehető a tető.

Bramac tető - Helytáll a legkeményebb tesztekben.

A Bramac tetőcserép nagy tömörsége révén ellenáll a jégverésnek és más terhelésekkel szemben.
Az elmúlt évek szél és vihar okozta károknak a Bramac tetők ellenállnak.
Bramac tető - Megelőzi a súlyos fagykárokat.

Bramac betoncserepek magas szilárdságuk révén alig vesznek fel nevességet, mint pl.: olvadási csapadékot, ezáltal tartósan védelmet nyújtanak a felfagyások ellen.

Bramac tető - Kíméli a környezetet.

A Bramac betoncserép előállítása igen alacsony energiaszükséglettel jár. A tetőfedőanyag-gyártó cégek közül a Bramac rendelkezett elsőként az Osztrák Épületbiológiai és Gazdasági Intézet védjegyével.

Bramac tető - Egy grammal sem nehezebb a kelleténél.

Az agyagcserép és a Bramac betoncserépfedések m2 súlya közel azonos. Vihar esetén a relatív magasabb súly előnyt jelent.

Bramac tető - Mindent egy kézből.

Bramac = tetőmegoldások A-tól Z-ig. Minden betoncserép modellhez pontosan illeszthető eredeti Bramac tartozék és idomcserép rendszer.

Bramac tető - Kiváló ár-érték arány.

A Bramac betoncserepek minden szegmensben kiváló ár-érték arányt nyújtanak. Kérjen árajánlatot. Kellemesen meg fog lepődni! Kevesebbe kerül, mint gondolná!

Bramac - Már Generációk bíznak benne!

A Bramac legfőbb stratégiája a minőség és az innováció! Az elmúlt 40 év alatt több mint 3 milliárd tetőcserepet állított elő, és 2 millió tetőt fedett le. Ez a szám nap mint nap nő.

Bramac RómaiToszkána formái

A Bramac Római  tetőcserép lágy, hullámos – kolostortetőkre emlékeztető – jellegzetes rajzolata délvidéki hangulatot idéz. A cserép sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek.
Karakteres profilja összetéveszthetetlenül egyedi építészeti megformálást tesz lehetővé.


Bramac Tectura

Modern. Időtálló. Bramac.

A Bramac Tectura Protector tetőcserép a 21. század modern építészetét dicséri. Letisztult formája minden modern épülettel tökéletesen harmonizáló fedésképet eredményez.

Bramac Adria

Hamisítatlan déli életérzés

Romantikus délvidéki forma, természetes színvilág, összetéveszthetetlenül egyedi karakter. Ez a Bramac Adria tetőcserép. Háromrétegű, többszínű rusztikus felülete, lágy hullámai szinte tapinthatóvá teszik az oly kedvelt Adria hangulatát.

A Bramac Adria tetőcserép egyedülállóan természetes hatása révén kiválóan alkalmas régi polgári házak, villák, a természetben rejtőzködő vidéki kúriák újrafedésére, de különlegessé teszi az igényes, tágas lakóparkok, bármely kertvárosi ház vagy nyaraló tetőjét is.

A Bramac Adria tetőcserép különlegessége a Slurry technológia. A gyártás során színezett cementpépet használunk, mely teljes egészében eggyé válik az alaptesttel, nem kopik le, így a cserép akár 30 évig is megőrzi eredeti színét.


Bramac Duna

Fodrozódó hullámok

A Bramac Duna tetőcserép a Duna fodrozódó hullámait idéző egyedi formavilágával újfajta stílust kölcsönöz a házaknak. Az egyedül nálunk elérhető tetőcserép érdekes, aszimmetrikus formája harmonikusan illeszkedik, szinte belehullámzik a környezetbe, tiszta vonalaival a modern és hagyományos épületeken egyformán szép látványt nyújt.

A BRAMAC PRÉMIUM kategóriájában a Duna modell Thermo Protector felülettel kapható.


Bramac Reviva

30 év garancia
A hagyomány újjászületése

A Bramac Reviva tetőcserép évszázados hagyományt kelt új életre. Gyermekkorunk kedves tetőformái a Magyarországon legkedveltebb színekben idézik meg a régi idők hangulatát.

A korszerű technológia révén újjászületnek nagyszüleink házai, de a különleges, egyedi fedéskép az új épületeknek is előnyére válik.