Rakja le egy szép kert alapkövét beton térköveinkkel! Térköveink sokféle színnel, felülettel és mérettel állnak rendelkezésére.


Umbriano

Umbriano: minden egyes kő egyedi. Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.

La Linia

Nemesen egyszerű, bazalt vagy gránit színű természetes kőzúzalék használatával kialakított finom mosott felület, melynek rengeteg utánzója akadt.

Senso Grande

A Senso Grande nagyméretű térkő program segítségével korszerű és szuverén felületeket tudunk kialakítani.Arte

Egyedi megoldások, egyedi igényekhez. ARTE - Pest Buda kockakőrendszer új fejezetet nyit a történelemben!

Appia antica

Appia antica antikolt térkő élei véletlenszerűen töredezettek, lepattogzódtak, felületük csiszolódtak.

A nem antikolt változat, természetes megjelenésű, egyénileg árnyalt térkő. Lerakáskor természetes hatást sugárzó felület alakítható ki régi és új környezetben.


Castello

Castello antico antikolt térkő. Élei véletlenszerűen töredezettek, lepattogzódtak, csiszolódtak.

Superma

Élvezze az életet a természetben. Térkővel burkolt felület elvarázsolja Önt színvilágával, egyenetlen felületével és hullámzó éleivel.

Asti kombi

Változatos, egyedi formavilága újszerű, elegáns megjelenést kölcsönöz modern környezetének. A 6 különböző méretből álló kombi térkő új dimenziót nyit a szabadtér-építésben. Keskeny, nyújtott formája és egymással harmonizáló színei által kreatív módon variálható.

Fuego

Az 5 cm vastag kerti térkő dörzsölt felszínével és rendszertelenül töredezett éleivel rusztikus mediterrán felülethatást kelt.

Naturo

A Naturo a régi kockaköves utcák hangulatát varázsolja vissza.

Pastella

Pastella a nemes natúrkő zúzalék használatával mosott felületű, pasztella színű, visszafogott eleganciájú térkő.

CITYTOP család


Smart: Miért költene többet a kelleténél? A Citytop® Smart térkő vastagsága a szokványos térkövekénél 1 cm-rel kevesebb, mégis ideális gyalogos forgalomra, de akár kocsibeállóhoz is.


Kombi  : A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas.


Citytop: a termékcsalád legújabb tagja modern, izgalmasan tagolt, letisztult formavilágú. Harmonikus ötvözete a nagy méret és a kombi forma előnyeinek.


Citytop+ : különleges színeivel és kombi formájával nagyvárosi, mégis barátságos hangulatot kölcsönöz bármely felületnek.

Nardo

A Nardo térkő kiválóan alkalmas teraszok, gyalogutak, járdák, kerti utak kialakítására.

Fodorkő

A természettől ellesve: lágy ívű vonalakkal, nyugodt, őszies színekkel szinte festői tájat varázsol kertjébe. Egyszerűen szép: Fodorkő.


Gyeprács


Ennél a gyepfugás térkőnél a nagyméretű távtartók által biztosított fugahézagot lehet füvesíteni, vagy zúzalékkal feltölteni.

Ökogreen

Ennél a gyepfugás térkőnél a nagyméretű távtartók által biztosított fugahézagot lehet füvesíteni, vagy zúzalékkal feltölteni.


Hullámkő

Az Univerzális hullámkő a gyakorlatban jól bevált, masszív és terhelhető térkőfajta.


Behaton

Behaton dupla kötésű térkövet a jó terhelhetőség, magas kopásállóság, könnyű lerakhatóság jellemzi.