A nagylapok árnyékában a kicsik is bemutatkoznak

A nagylapok árnyékában a kicsik is bemutatkoznak

Miközben az óriáslapos burkolatok töltik be a teret, az olasz gyártók a kisméretű csempékről sem feledkeztek meg, sőt folyamatosan bővítik a választékot. Az Imola Ceramica újdonságai között több kisméretű burkolat család is szerepel.

Az ImolaCeramica kínálatában három új lapcsaláddal találkozhatunk, amik egy retro fílinget árasztva, a kisméretű csempéket sem hagyják a feledés homályába veszni.


Icona

A '60-as évek diszkrét eleganciája által inspirált Icona 10x20 cm formátumú lapjai 6 pasztell színben választhatók. A csempék a halvány árnyalatokkal és az azok által közvített hangulatnak köszönhetően Fellini Olaszországát idézézik modern köntösben.


Aroma

Az olasz ízlésre adott válasz, egy valóságos időutazás. Ez az Aroma burkolat család. A dizájn, a művészetek és a gasztronómia az olasz kultúra részét képezi, mondhatni ezek alakítják az olaszok kollektív tudatát és ami az összetevőkben közös, az a kreativitás. Mindez, vagyis a színek és a kifinomult ízlés ötvözete jelenik meg az Aroma koncepciójában. A 6x24 centiméteres csempék 9 színben érhetők el.Gesso


A Gesso lapcsalád az agyag örök szépségére épít. Az agyagot akapanyagként a történelem során a háztartási eszközök és a legkülönfélébb művészi alkotásokhoz is használtak, a festészetben és a szobrászatban napjainkban is dolgoznak vele. A 145 éves múltra visszatekintő gyártó is használja iparilag kifinomultabb formában ugyan, de a kézműves alapok hangsúlyozására. 2020. NOV. 11 09:42:46./